Τι είναι το baby shower party;
Τι είναι το baby shower party;


Είναι ένα ξενόφερτο έθιμο, το οποίο έχει κάνει την εμφάνισή του και στη χώρα μας. Διοργανώτρια είναι η μέλλουσα μανούλα, η οποία καλεί κόσμο στο σπίτι για να γιορτάσουν την επερχόμενη γέννηση του μωρού της. Ποια είναι όμως τα σημεία προσοχής; 

  • Κατά βάση, στο baby shower party προσκαλούνται γυναίκες του κύκλου της μέλλουσας μανούλας, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να καλέσετε και φίλους του συντρόφου σας αν εκφράσει επιθυμία για κάτι τέτοιο.
  • Ανάλογα με το αν τελικά θα υπάρχουν και φίλοι του συντρόφου σας ή όχι, θα προσαρμόσετε τη διακόσμηση του σπιτιού. Στην πρώτη περίπτωση θα είναι πιο ουδέτερη, ενώ αν πρόκειται να είσαστε μόνο γυναίκες, έχετε τη δυνατότητα να διακοσμήσετε το σαλόνι στα χρώματα του φύλου του παιδιού που περιμένετε. Χωρίς πάλι αυτό που λέμε να είναι δεσμευτικό, αφού μπορεί ούτως ή άλλως να μη θέλετε να κάνετε κάτι εξεζητημένο στο κομμάτι της διακόσμησης.
  • Όποιοι κι αν είναι τελικά οι καλεσμένοι, θα χρειαστείτε τη βοήθεια του συντρόφου σας στο κομμάτι της προετοιμασίας και της γενικότερης διοργάνωσης του baby shower party. Καταλήξτε μέρες πριν στα άτομα που θα καλέσετε και κάντε έγκαιρα τις προμήθειες για να μη λείπει τίποτα τη μεγάλη ημέρα!
  • Επειδή είναι δεδομένο ότι σχεδόν όλες οι συζητήσεις με τις φίλες σας θα περιστραφούν γύρω από τον επερχόμενο τοκετό και το νεογέννητο, αξιολογήστε προσεκτικά τις όποιες συμβουλές θα ακούσετε και κρατήστε όσες θεωρείτε ότι όντως είναι χρήσιμες. 
  • Τέλος, αν είσαστε στην πλευρά των καλεσμένων, φυσικά και δε θα πάτε με άδεια χέρια στο baby shower party. Πάρτε κάποιο χρηστικό δώρο για το μωρό που περιμένει η φίλη σας και όχι γλυκά ή κάτι άλλο μη συμβατό με την περίσταση.

Πηγή: mother.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!