Αγοράκι γίνεται viral όταν μαθαίνει πως θα αποκτήσει αδελφάκι (vidεο)
Αγοράκι γίνεται viral όταν μαθαίνει πως θα αποκτήσει αδελφάκι (vidεο)


Ένα αγοράκι από τη Γλασκώβη έγινε viral μετά την αξιολάτρευτη αντίδραση του στην είδηση της εγκυμοσύνης της μητέρας του. Ο μικρός Σον πάντα ήθελε ένα αδελφάκι. Κάθε Χριστούγεννα το ζητούσε σαν δώρο από τους γονείς του και φέτος το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

 

Ανήμερα Χριστούγεννα η οικογένεια του παιδιού συγκεντρώθηκε για να ανοίξει τα δώρα του. Ο μικρός πήρε ένα γράμμα από τους γονείς του και ξεκίνησε να το διαβάζει δυνατά σε όλους.

«Χρόνια πολλά γιέ μου. Εγώ και ο μπαμπάς σκεφτήκαμε να σου δώσουμε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων. Μάντεψε τι είναι;», έγραφαν οι γονείς του.

Ο Σον σταμάτησε για λίγο την ανάγνωση έχοντας έκδηλη την αγωνία για το τι τον περιμένει. «Θα γίνεις μεγάλος αδελφός», διάβασε και αμέσως αντέδρασε, «θα γίνω;».

Όταν οι γονείς του τον διαβεβαίωσαν ότι είναι αλήθεια ο μικρός ξεκίνησε να χοροπηδά πάντα κάτω και πολύ γρήγορα τον έπιασαν τα κλάματα. 

Η μαμά του τον παρηγόρησε αλλά ο μικρός ήταν πολύ χαρούμενος για να σταματήσει να κλαίει.

Το ίντερεντ γνώρισε και λάτρεψε τον Σον χάρις στο βίντεο του γεγονότος που πόσταρε ο παππούς του, Τζορτζ Μπράουν από την Γλασκώβη, στο Facebook.

«Ο Σον, ο μικρός μου εγγονός παίδευε την μαμά και τον μπαμπά του για ένα μικρό αδελφό ή αδελφή για χρόνια. Έτσι το έμαθε το πρωί των Χριστουγέννων».

cnn.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!