Ο νόμος της βαρύτητας- Της Κωνσταντίνας Κόντη
Ο νόμος της βαρύτητας- Της Κωνσταντίνας Κόντη


Ανοίγω το ψυγείο και αρχίζει να τρέμει το ζελέ που έφτιαξα χθες...

-Μην τρομάζεις δεν ήρθα για σενα(του λέω).....
Νερό θελω      

Από τότε που ξεκίνησα την γυμναστική φίλε έχω δει τεράστια διαφορά.....
Έλα ρε φίλε !!Δηλαδη;;
Κουτσαθηκα !! 

Δεν μας φτάνει το καθημερινό τρέξιμο , δουλειά , σχολεία , φροντιστήρια , δουλειές του σπιτιού ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να καθιερώσουμε και το τρέξιμο  η το περπάτημα στον διάδρομο, να φλερταρουμε με το ποδήλατο , να πούμε τα εσώψυχα μας με το ελλειπτικό....αααα φοβερό μηχάνημα το ελλειπτικό, ιδίως αν του πάρεις τον αέρα και προπάντων αν συγχρονιστεί εύκολα και δεν σου φύγουν πίσω τα πόδια  μπρος τα χέρια η και το αντίστροφο!!Τοτε καλά ξεμπερδέματα!!!Φωναχτε μην ντραπείτε ....help me help me!!!
Η γυμναστική και η διατροφή τα τελευταία Χρόνια έχουν γίνει must και εξελλισοντε με φρενειρεις ρυθμούς!!
Από τις κλασικές τάξεις αερόμπικ ,τα στέπες και την γιόγκα, περάσαμε σε πιλάτες ,try,cross fit 

Είναι μόδα τέλος!
Στις γυναικοπαρέες πια εκτός από τα συνήθη φυσιολογικά θέματα συζήτησης,παπούτσια, τσάντες, γκόμενοι, ρολόγια , αυτοκίνητα , ταξίδια....( για παιδιά οοχιι ποτέ λες και δεν υπάρχουν,ασχέτως και αν έχει 2/3 η καθεμία)στις συζητήσεις εμπεριέχεται τι προγράμματος γυμναστικής ακολουθούν φέτος ,συγκρίνοντας μάλιστα και τους personal trainers με βασικό κριτήριο βέβαια ,το κορμί που έχει χτίσει η καθεμία η έχει γκρεμίσει!!!!!lol 
Ακολουθεί εμπειρία χρόνων μέσα από πρωταθλητισμό χρόνων σπουδών στο αντικείμενο και πολλών ωρών στα γυμναστήρια!!!( κοινώς μιλάει η εμπειρια????)

Μέχρι την ηλικία των 30 και να απείχα για έναν χρόνο από την γυμναστική (οποιαδήποτε)κρατούσε το σώμα μου καλά και ήμουν σταθερή στα κιλά μου!
Το μόνο που με απασχολούσε πριν βγω στην παραλία ητω το μαύρισμα και όχι το σώμα. Αλλά με 3/4 σολάριουμ ήμουν πανέτοιμη!!!
Την πρώτη μου "τηγανιά"την έφαγα όταν γέννησα την πρώτη μου κόρη στα 32 μήνα Μάιο!!!οΟκ ήμουν αποφασισμένη ότι ξεχνάω την θάλασσα φέτος....
Πήρα 17 κιλά στην διάρκεια της εγκυμοσύνης και για 2.5 χρόνια μου μείνανε τα 10 δεν έλεγαν να με αποχωριστούν με τίποτα!!!
Και πες μου πως να την βγάλεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς μια βουτιά ...εγώ που λατρεύω την θάλασσα!!!! 
Αγόρασα μαγιώ...ολόσωμο για πρώτη φορά, και ενώ ήθελα να πείσω τον εαυτό  μου ότι είχα κάτι από Μπελουτσι.... ήμουν σίγουρα κάτι περισσότερο .....σε ογκο 
-Μπαίνουμε;;;ρωτάω τον αγαπημένο μου αντρουλη 
-πήγαινε και έρχομαι 
         φυσικά και το θυμάμαι ακόμη!!!!

Από εκείνη την μέρα. Πήγαινα στην παραλία 8 το πρωί!!
Μετά από 2.5 χρόνια χωρίς γυμναστική και με τα 10 κιλά ακουνητα( Μπεστ Φέρεντς)αποφασίζω να ξεκινήσω γυμναστήριο... δεν ήξερα αν θα καταφέρω η κούραση μου καθημερινά ήταν μεγάλη (όχι μειν δεν είχα ακόμη)!
Έκπληξη !!!Μετα από 6 μήνες επανήλθα στα κιλά μου και πολύ καλά γυμνασμένη!!!! ♀️  
Η αλήθεια είναι ότι έφευγα από το γυμναστήριο και έτρεμαν τα πόδια μου....αλλά είχα στόχο και το σώμα μου ευτυχώς,καλή μνήμη!!!


ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ !!!!

              40+
Ξυπνάς μια μέρα και ενώ μπορεί να τρως αγγουράκια όλη μέρα, η ζυγαριά να δείχνει ένα κιλό πανω(οκ τα αγγουράκια έχουν νερό )αλλά εκεί που είσαι γενικά πιο προσεκτική με την διατροφή σου αντί να μένεις τουλάχιστον σταθερή στα κιλά σου ...αρχίζουν και προστίθενται χωρίς να κανείς κρεπαλες!!ΑΔΙΚΟ!!

Πας να φορέσεις το αγαπημένο σου μίνι φορεματακι και αν δεν είσαι από τις γυναίκες που σε οποιαδήποτε ηλικία παίρνουν όσκαρ για τα πόδια τους,να πάνω από τα γόνατα σου σαν κάτι να διπλωνει  
Οκ το πρόσωπο με ένα Τσακ κι ένα τσικ το σουλουπώνει μπαμ μπαμ!!!
Έρχεστε και το καλοκαιράκι και είσαι έτοιμη να βάλεις το σεξυ Μαθιουδάκη σου!!!!!!
ΝΟΜΙΖΕΣ????

Ο νόμος της βαρύτητας είναι γεγονός ίσως χτυπήσει και πριν τα 40.... ανάλογα πως έχεις συμπεριφερθεί στο σώμα σου!!!!
Ίνας ανελέητος και εκεί σε θέλω να δείξεις τα δόντια σου και να αρχίσεις και εσυ να χτυπιέστε και να ιδρώνεις τοοοσοοο όσο δεν περνάει από τον νου!!!!
Γιατί τώρα αν τα παρατήσεις πάει το έχασες το τρένο ....????
Πίστεψε με θαύματα γίνονται αρκεί να είσαι αποφασισμένη, με τι από τα παρακάτω είσαι ευχαριστημένη, θα είσαι εσυ καλά:
•να υπάρχει η γυμναστική στην ζωή σου σαν χόμπι;
•να κινείστε να μην σκουριάζει;
•να δίνεις έναν τόνο στο σώμα σου;
Πολύ καλά!πανευκολο και αναίμακτο!!!
•θέλεις ένα σώμα fit να μην σε προδίδει στις καθημερινές σου δραστηριότητες και να μην προδίδει και την ηλικία σου;

Τότε με τις υγείας σου: για αρχή πέσε και πάρε 10 κάμψεις και τα ξαναλέμε όταν πας να βγάλεις το σουτιέν σου που θα πονάνε τόσο τα χέρια σου ...και να προσεγγίσεις το κούμπωμα του θα είναι ακατόρθωτο, τα ξαναλέμε όταν θα πας να κάτσεις στην καρέκλα και από κάποια μοίρα (γωνίας) και μετά απλά αφήνεις το σώμα σου ελεύθερο κι ότι γίνει...πας να γυρίσεις πλευρό στο κρεβάτι και από τον πόνο των πλευρών σου θέλεις γερανό να σε γυρίσει!!!
Μετά τον πρώτο μήνα όμως όλα θα είναι πιο εύκολα !!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!
Όπως μην ξεχνάς πως......
ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!

¥¥¥Ένα κατακλείδι :Υγεία και όλα τα αλλά θα γίνουν!!!!     


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!