Ντύσε το παιδί σου με στύλ από την Κύπρια σχεδιάστρια Μάρσια Θρασυβούλου
Ντύσε το παιδί σου με στύλ από την Κύπρια σχεδιάστρια Μάρσια Θρασυβούλου


Επικοινωνήσαμε με τη σχεδιάστρια Μάρσια Θρασυβούλου και της ζητήσαμε να μας δώσει κάποιες συμβουλές για το πώς να ντύσουμε με στυλ τα παιδάκια μας φέτος τα Χριστούγεννα!!

Μάρσια :

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και σκέφτεσαι τι ρούχο να αγοράσεις για το παιδί και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις

Αυτό που λέω σε όλες μου τις φίλες είναι το εξής :βελούδο !! Αν δεν έχεις αγοράσει κάτι σε βελούδο τότε είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνεις.

Είτε για κορίτσια είτε για αγόρια το βελούδο υπόσχετε μία ξεχωριστή εμφάνιση για τα μωράκια σας αφού όχι μόνο το βρίσκουμε σε πολλά χρώματα αλλά τα κρατάει και ζεστά.

Για τα κορίτσια με ένα απλό βελουδένιο μακρυμάνικο φόρεμα ή βελουδένιο σετ κολάν με τόπ ,σε συνδυασμό με χρυσά ή ασημί παπουτσάκια πετυχαίνουμε το look της σεζόν. Για τις πιο απαιτητικές μανούλες το φόρεμα ή σετ μπορούν να κοσμούν παγέτες, φιόγκοι ή κρυσταλλάκια.  

Για τα αγόρια ένα βελούδινο σακάκι τύπου blazer σε σκούρα μπλε απόχρωση μπορεί να φορεθεί άνετα με σκούρο τζήν ή μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια θα συμπληρώσουν το look ή για τα πιο cool αγόρια ένα ζευγάρι sneakers παπούτσια τύπου converse all star!!

Για όσες μαμάδες επιθυμούν επιλογές στα μέτρα τους αναλαμβάνουμε εμείς να το κάνουμε. (22667503)

Καλά ψώνια και καλές Γιορτές!!

 

 

 

 

 

  


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!