Homemade παγωτό
Homemade παγωτό


Yλικά

250ml σαντιγί

200ml κρέμα καρύδας

120 γραμμάρια ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

Το πρώτο που κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε το μπολ και τους αναδευτήρες τους μίξερ στο ψυγείο για αρκετή ώρα μέχρι να κρυώσουν.  Στη συνέχεια χτυπάμε καλά τη συνταγή και όταν ομογενοποιηθεί, προσθέτουμε με μικρές δόσεις την κρέμα καρύδας και συμπληρώνουμε με ινδοκάρυδο. Τοποθετούμε το μπολ του μίξερ στην κατάψυξη και αφήνουμε μέχρι να κρυώσει καλά.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!


















Εγκυμοσύνη και αεροπορικά ταξίδια - Από τον Δρ. Γιώργο Αναστασίου