Μακαρόνια με σολομό και τυρί κρέμα
Μακαρόνια με σολομό και τυρί κρέμα


Υλικά

160 γραμμάρια ζυμαρικά

50 γραμμάρια καπνιστός σολομός

125 γραμμάρια τυρί κρέμα

1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Αφαιρέστε το σολομό από τη συσκευασία περίπου 20 λεπτά πριν αρχίσετε το μαγείρεμα. Με αυτό τον τρόπο θα έρθει σε επαφή με τον αέρα και θα αποκτήσει περισσότερη γεύση. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, 3 κουταλιές από το νερό που μαγειρέψαμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια κόβουμε τον καπνιστό σολομό σε κομμάτια όπως και το κρεμμύδι. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στο μπολ με το τυρί και στη συνέχεια προσθέτουμε το σολομό και το κρεμμύδι. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!


















Εγκυμοσύνη και αεροπορικά ταξίδια - Από τον Δρ. Γιώργο Αναστασίου