Χοιρινές μπριζόλες με λευκό κρασί
Χοιρινές μπριζόλες με λευκό κρασί


Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες

200 ml λευκό κρασί

1 σκελίδα σκόρδο

2 κουταλιές της σούπας άλευρο

2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι

1 κουταλιά  μαϊντανό

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι

Εκτέλεση

Αλευρώνουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το θυμάρι, το μαϊντανό και το σκόρδο και τις σοτάρουμε για 2 λεπτά γυρίζοντας την κάθε πλευρά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και μαγειρεύουμε για άλλα 5-6 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε το σκόρδο και σερβίρουμε.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!


















Εγκυμοσύνη και αεροπορικά ταξίδια - Από τον Δρ. Γιώργο Αναστασίου