Υλικά (για 4 άτομα)
Εκτέλεση:
Παίρνετε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε τον κιμά, την ψίχα(την βρέχετε λίγο), τα κρεμμύδια, τα αυγά, το δυόσμο, τη ρίγανη, το αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε καλά το μίγμα και στη συνέχεια πλάθουμε τους κεφτέδες. Μπορούμε να κάνουμε όποιο μέγεθος και σχήμα μας αρέσει. Να ξέρετε όμως ότι όσο πιο μικρά τα γίνουνε τα κεφτεδάκια, τόσο λιγότερο χρόνο στο τηγάνι θέλουν. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι. Μόλις πάρουν το χρώμα που θέλουμε, τα κεφτεδάκια μας είναι έτοιμα. Αν θέλετε βγάλτε πρώτα ένα και δοκιμάστε για να είστε σίγουροι και μετά τα υπόλοιπα.