Χριστουγεννιάτικα γενέθλια με το Rudolf!
Χριστουγεννιάτικα γενέθλια με το Rudolf!


Με τι πιο γλυκό θα μπορούσαμε να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά δείχνοντας σας  τα γενέθλια που έγιναν για 2 γλυκά κορίτσια, την Άντρεα και την Ξένια.

Η ονειρεμένη διακόσμηση έγινε απο την Dream Maker  έχοντας ως θέμα τους  το γλυκούλη τάρανδο του Άγιου Βασίλη! Ο Rudolf με  μια κόκκινη καρδιά για μύτη και μια τρισχαριτωμένη φατσούλα ζωντάνεψε μέσα από τα υπέροχα γραφικά τα οποία στόλισαν παντού το χώρο.

Ένα υπέροχο cake table στήθηκε αυτή τη φορά με 8 πεντανόστιμα διαφορετικά cakes τα όποια λάτρεψαν όλοι οι καλεσμένοι, βέβαια κεντρική φιγούρα τόσο στα cakes αλλά και στη τεράστια εκτύπωση του background ήταν και πάλι ο Rudolf.

Μια ζεστή γωνιά στο χώρο  ήταν το drink station για ζεστή σοκολάτα , όπου όλοι οι καλεσμένοι μπορούσαν να ζεσταθούν φτιάχνοντας το δικό τους ζεστό ρόφημα συνοδεύοντας το με marshmallow, donuts και candy cane.

Για την κεντρική διακόσμηση στα τραπέζια φτιάξαμε γυάλινα jars με καρδιές με glitters τα οποία χρησιμοποιήσαμε σαν κηροπήγια και τα τοποθετήσαμε σε κομμάτια ξύλου αλλά και ασημένια jars με τον γλυκούλη Rudolf εξωτερικά τα οποία είχαν μέσα ευωδιαστό έλατο!

Φεύγοντας οι καλεσμένοι μπορούσαν να βγάλουν τις δικές τους φωτογραφίες κρατώντας ένα θεματικό frame με την φιγούρα του αγαπημένου τάρανδου όλων των παιδιών, αλλά και να πάρουν το δικό τους δωράκι το οποίο ήταν ένα γυάλινο μπουκαλάκι με υλικά και συνταγή  για να φτιάξουν την  <<μαγική>>  ζεστή σοκολάτα για τον Άγιο Βασίλη.

Καλή Χρονιά σε όλους!


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!