9+1 σούπερ χτενίσματα για το γυμναστήριο!
9+1 σούπερ χτενίσματα για το γυμναστήριο!


Αν αγαπάς τη γυμναστική τότε σίγουρα θα λατρέψεις τα gym hairstyles που επιλέξαμε για τα μαλλιά σου.

Η γυμναστική αν δεν είναι ήδη, τότε πρέπει να γίνει τρόπος ζωής όχι μόνο για εσένα αλλά για όλες μας. Θα γίνω το λιγότερο passé αν μπω σε διαδικασία να σου απαριθμήσω τα οφέλη της άσκησης στην ζωή σου, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Και αν πάλι δε μπορώ να σε πείσω με... επιστημονικά επιχειρήματα, τότε ίσως τα καταφέρω αλλιώς. Δείχνοντάς σου hairstyling γυμναστικής. 

Όπως ίσως θα έχεις καταλάβει το fitness είναι πολύ της μόδας. Οι παλιές εποχές που είχαμε συνδέσει στο μυαλό μας τη γυμναστική με φαρδιά πρόχειρα ρούχα και ατημέλητα μαλλιά, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, τα γυμναστήρια έχουν κατακλυστεί από γυναίκες με πολύ προσεγμένο στυλ που όμως συγχρόνως χαρακτηρίζεται από άνεση η οποία άσκηση. Φυσικά, στην ίδια λογική πρέπει να κυμαίνεται και το στυλ των μαλλιών σου.

Πρέπει αν είναι πιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σε ενοχλούν, να μην κολλάνε πάνω σου όταν ιδρώνεις να μη σε εμποδίζουν όταν κινείσαι και ταυτόχρονα να δείχνεις πάντα άψογη.

Σου φαίνεται ακατόρθωτο; Δες τις παρακάτω επιλογές με χτενίσματα  ιδανικά για  τη γυμναστική σου και αναβάθμισε το στυλ σου ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση γιατί απλά… μπορείς! 

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!