10 βελούδινα κομμάτια για να είστε chic!
10 βελούδινα κομμάτια για να είστε chic!


Πώς θα φορέσουμε φέτος το πιο αριστοκρατικό trend;

Από τα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα τα παπούτσια που έχουν ξετρελάνει πραγματικά κάθε κορίτσι εκεί έξω, μέχρι πιο total σύνολα, το βελούδο φοριέται τόσο πολύ φέτος που αν το ακούγαμε τις προηγούμενες σεζόν δεν θα το πιστεύαμε.

Αν λοιπόν ψάχνετε τρόπο να το φορέσετε, χωρίς όμως να έχετε κάποιο συγκεκριμένο item ή μία περίσταση στο μυαλό, δείτε πώς μπορείτε να το ενσωματώσετε στα looks από την αρχή μέχρι το τέλος της ημέρας.

Το πρωί Ένα ωραίο blazer από βελούδο ή ακόμα και ένα κοστούμι από αυτό το υλικό νομίζουμε πως είναι ό,τι καλύτερο για να φορέσετε τη συγκεκριμένη τάση στη δουλειά, χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει too much. 

Στη βόλτα Στον απογευματινό καφέ με τις φίλες σας ή σε μια βόλτα για shopping, μπορείτε κάλλιστα να συνδυάσετε μία βελούδινη φούστα με ένα casual oversized πουλόβερ ή να φορέσετε ένα βελούδινο slip dress πάνω από ένα T-shirt για ένα πολύ κομψό layering. 

Το βράδυ Η βραδινή έξοδος "σηκώνει" περισσότερη πολυτέλεια και sex appeal, οπότε οι επιλογές είναι πολλές. Από ένα ρομαντικό και classy off the shoulders top από βελούδο μέχρι ένα velvet suit μέσα από το οποίο θα φοράτε ένα lingerie top και θα το αφήσετε να φαίνεται διακριτικά. Όλα τα βλέμματα θα στραφούν επάνω σας, εγγυημένο!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!