Μετά την εγκυμοσύνη, ο αρραβώνας: Η τραγουδίστρια μόλις δέχτηκε πρόταση γάμου!
Μετά την εγκυμοσύνη, ο αρραβώνας: Η τραγουδίστρια μόλις δέχτηκε πρόταση γάμου!


Το συγκεκριμένο love story θεωρούμε πως είναι από τα πιο ρομαντικά (και πετυχημένα) του Hollywood. Εκείνη ήταν αρκετά ταλαιπωρημένη στο ερωτικό κομμάτι της ζωής της σε σημείο που είχε χάσει μάλιστα και αρκετά κιλά. Είχε πονέσει, είχε μιλήσει για αυτό και το σώμα της όλο και έδειχνε πιο αδύνατο. Έπειτα όμως ερωτεύτηκε, πάτησε ξανά γερά στα πόδια της και μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε μανούλα. 

Η Cheryl Cole και ο Liam Payne είναι αυτή τη στιγμή που σου γράφουμε ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood. Εκείνος μάλιστα θέλοντας να της υπενθυμίσει όλα αυτά που νιώθει για εκείνην της προσέφερε ένα δαχτυλίδι ως προμήνυμα για το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Τώρα σε μπερδέψαμε ολίγον αλλά θα σου εξηγήσουμε τις προθέσεις του.

Η Cheryl απαθανατίστηκε στο Παρίσι με ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο το οποίο ναι μεν δεν είναι μονόπετρο αλλά είναι εκείνο το οποίο της χάρισε ο καλός της για να της ζητήσει να δεθούν μία για πάντα με τα δεσμά του γάμου. Καταλάβαμε πως αργά ή γρήγορα βέβαια θα κοσμεί το χέρι της και ένα διαμαντάκι. Stay tuned!

queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!