Τα 5 ωραιότερα χρόνια της ζωής μου! Το πάρτυ γενεθλίων της Φένιας και της Νέλιας
Τα 5 ωραιότερα χρόνια της ζωής μου! Το πάρτυ γενεθλίων της Φένιας και της Νέλιας


5 χρονών!!!Μοιάζει σαν όνειρο η μέρα που πήγαμε στην κλινική δύο άτομα και επιστρέψαμε τέσσερα!

Η μέρα της γέννησης των διδύμων κοριτσιών μου είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα και γεμάτη με συγκίνηση. Νιώθω λες και την ξαναζώ κάθε χρόνο ακόμη πιο έντονα, φέρνοντας στο μυαλό μου όλο και ακόμη περισσότερες όμορφες εικόνες. Όλα αυτά φυσικά έρχονται και συμπληρώνουν την αρχική εικόνα, αυτή όταν τα κράτησα στην αγκαλιά μου για 1η φορά, στην αίθουσα  τοκετού.

Φέτος τα κορίτσια είχανε ακόμη πιο έντονη άποψη για το πώς θέλανε να διοργανωθεί το πάρτι γενεθλίων τους, από το σχέδιο της τούρτας μέχρι το ποιοι θα ήτανε οι καλεσμένοι τους, άποψη σχεδόν για τα πάντα!!

Αυτές διαλέγανε και εγώ έπρεπε να ικανοποιήσω κάθε επιθυμία αναιρώντας όλες μου τις θεωρίες περί κακομαθήματος τους!! Κάθε τους πάρτι θέλω να κάνω τα πάντα τέλεια λες και θα είναι η τελευταία μου φορά και θέλω να την θυμούνται για πάντα, δεν ξέρω τι ακριβώς με πιάνει… (πρέπει να εξηγείται αυτό από κάποιον ψυχολόγο εγώ πάντως δεν το ανέλυσα).:)

Η Φένια ήθελε διακόσμηση με θέμα τις πριγκίπισσες ενώ η Νέλια το αγαπημένο της αλογάκι το μονόκερο. Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα πάρτι που τα είχε όλα…μέχρι και άλογα αληθινά (ντυμένα φυσικά με στολές unicorn)!!

Η έλευση των αλόγων ήταν έκπληξη για τις μικρές και η χαρά στα πρόσωπα τους ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα, ευτυχώς η γειτονιά μας έχει τους καλύτερους γείτονες που δεν ενοχλήθηκαν αλλά αντιθέτως το απόλαυσαν μαζί με μας!

Στο τέλος του πάρτι τα κορίτσια δώρισαν στους μικρούς μας καλεσμένους από μία φωτογραφία του καθενός με τα unicorns , έτσι ώστε να το κρατήσουνε για ενθύμιο.. Εγώ πάντως δεν θα τα ξεχάσω ποτέ!!

Το σημαντικότερο από όλα είναι οι στιγμές και οι αναμνήσεις που αποτυπώνονται έντονα στο μυαλό των μικρών παιδιών μας. Όπως η Νέλια και η Φένια έτσι και οι μικροί τους φίλοι – καλεσμένοι είμαι σίγουρη πως θα θυμούνται για αρκετό καιρό τα δικά μας γενέθλια. Εξάλλου η ζωή είναι στιγμές και τέτοιες στιγμές μου αρέσει να τις ζούμε έντονα, για να μένουν…

Χρόνια σας πολλά αγάπες μου!! 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!