Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μπαμπά του κόσμου, τον Κωνσταντίνο μου! Σε ευχαριστώ για όλα!
Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μπαμπά του κόσμου, τον Κωνσταντίνο μου! Σε ευχαριστώ για όλα!


Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους των αγοριών αλλά σίγουρα ο μπαμπάς  για κάθε κορίτσι είναι ο πρίγκιπας του, γι αυτό και τις πλείστες φορές γίνεται το πρότυπο για τον σύζυγο της. Ευτυχώς ανήκω στα άτομα όπου ο δικός μου μπαμπάς αφιέρωσε πολύ χρόνο και αγάπη σε μένα, κάτι που με γέμισε με τεράστια αυτοπεποίθηση σε κάθε μου βήμα. Ο μπαμπάς μου ήτανε δίπλα μου σε όλα διαβάσματα, ξενύχτια, αρρώστιες ακόμη και τώρα που έγινε παππούς δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. ΟΚ μπορεί να άλλαξε τώρα  που το σκέφτομαι, έχει πλέον προτεραιότητα τις εγγονές του.!!:)

Μεγαλώνοντας τώρα τα δικά μου παιδιά νιώθω ευλογημένη που βλέπω τις κόρες μου να έχουνε την ίδια μαγική αυτή σχέση με τον μπαμπά τους.

Κανένα δώρο και καμία βόλτα δεν μπορεί να καλύψει το κενό του Κωνσταντίνου τις μέρες που απουσιάζει από το σπίτι. Ο ίδιος φροντίζει να κάνει την παρουσία του τόσο έντονη όταν έχει χρόνο να περάσει με τις μικρές που τίποτα μετά δεν μπορεί να την αντικαταστήσει.

Όλα τα ριψοκίνδυνα και τρελά έχουνε την τιμητική με τον μπαμπά, όλα όσα δοκιμάζουμε για πρώτη φορά επίσης, δυνατή μουσική και γυμναστική μέσα στην αυλή με τις μικρές να πετάνε στα σύννεφα, ένα δέσιμο και μία σχέση μαγική που φαίνεται στα μάτια των τριών όταν κοιτάζονται τη στιγμή που θα ιδωθούνε. Ακόμα και η δικαιολογία ότι πρέπει ο μπαμπάς να φέρει χρήματα δεν είναι αρκετή, άλλωστε η Νέλια πριν μερικούς μήνες του έδωσε και τη λύση,

Να πηγαίνεις να παίρνεις τα χρήματα και να έρχεσαι πολύ γρήγορα σπίτι!!

Κάθε παιδάκι ιδιαίτερα σε μικρές ηλικίες θεωρεί πως ο μπαμπάς του είναι ο καλύτερος! Αυτό είναι κάτι που μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε αν τα ρωτήσουμε, το θέμα είναι πόση διάθεση αλλά και χρόνο διαθέτει ο μπαμπάς στην οικογένεια και ιδιαίτερα στα παιδιά του. Το σημαντικό είναι μεγαλώνοντας και όταν πλέον έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα των παιδικών του χρόνων να κρατήσει την ίδια άποψη.

Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου!!!

Στέλλα

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!