Απόστολος Παρέλλης: Η εξομολόγηση για την πιο φανατική του θαυμάστρια, την κόρη του!
Απόστολος Παρέλλης: Η εξομολόγηση για την πιο φανατική του θαυμάστρια, την κόρη του!


O ολυμπιονίκης μας στην δισκοβολία Απόστολος Παρέλλης που έκανε περήφανη όλη την Κύπρο στους τελευταίους Ολυμπιακούς αγώνες τερματίζοντας 8ος στον κόσμο μας μιλάει πρώτη φορά για την πανέμορφη κορούλα του Στέφανη. 

Πόσο πολύ σου άλλαξε την ζωή η μικρή Στέφανη; Δεν φανταζόμουν ποτέ τόσο μεγάλη αλλαγή, πόση τρυφερότητα και αγάπη μπορεί να σου δώσει ένα μικρό πλασματάκι με ένα φιλί ή μια αγγαλιά. Όσο κουρασμένος και να είμαι, με ένα της χαμόγελο τα ξεχνάω όλα.

Ποιού είχε την μεγαλύτερη αδυναμία στην μαμά ή στον μπαμπά;Νομίζω ότι κάθε κοριτσάκι έχει αδυναμία στον μπαμπά της έτσι και η δική μας! Όταν την ρωτάς ποιόν αγαπά πιο πολύ σου λέει τον μπαμπά!!!!!

 Ποιός δεν αντιστέκεται στα χατίρια που ζητάει η μικρή;Αυτός ο ρόλος είναι δικός μου! Η γυναίκα μου περνά πάρα πολύ χρόνο με το μωρό οπότε έχει αναλάβει τον ρόλο της διαπαιδαγώγησης έτσι έιναι και πιο αυστηρή ενώ εγώ επειδή ταξιδεύω συχνα, όποτε είμαι στην Κύπρο προσπαθώ να μην της χαλώ κανένα χατήρι.

Σε παρακολουθεί στην τηλεοραση όταν αγωνίζεσαι;Με παρακολουθεί στην τηλεόραση, μαλιστά προχθές ήρθε και στο ΓΣΠ να με δει για πρώτη φορά σε αγώνα.

Τι λέει όταν σε βλέπει στην τηλεόραση;Αντιδρά πολύ έντονα και λεεί σε όλους να δουν τον μπαμπά της που ρίχνει δίσκο.

Είναι φανατική θαυμάστρια σου; Αντιλαμβάνεται πως ο μπαμπάς της είναι γνωστός αθλητής;Είναι πολύ μικρή ακόμα (σχεδόν 2 χρονών) , έτσι δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αθλητισμός απλα γνωρίζει ότι ο μπαμπάς της ρίχνει δίσκο. 

 Πες μας κάτι περίεργο που σου είπε η μικρή Στέφανη και σου έμεινε στο μυαλό; Μια μέρα ήρθε σπίτι από το σχολείο και μας είπε ότι ένα παιδάκι έπεσε κάτω από την τσουλήθρα και κτύπησε το πόδι του. Πήραμε τηλ στο σχολείο και όντως κάποιο παιδάκι έπεσε από την τραμπάλα αλλά χωρίς να πάθει κάτι σοβαρό. Δεν πιστεύα ποτέ ότι ένα τόσο μικρό μωρό, που δεν μπορεί να μιλήσει τόσο καθαρά θα μας έδινε τέτοια πληροφορία.

  Ποιά ήταν η στιγμή που σε έφερε σε αμηχανία η μικρή Στέφανη; Δεν έχει τύχει ακόμα να με φέρει σε αμηχανία, γενικά όμως ότι θέλει μας το λέει. Για παράδειγμα, μια φορά είμασταν στους γονείς μου για φαγητό και επειδη νύσταζε μας είπε: Φύγαμε, πάμε σπίτι μας θέλω να κοιμηθώ!


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!