Πως πέτυχα το σωστό παιδικό δωμάτιο και έδωσα μεγάλη χαρά στην Φένια και στην Νέλια
Πως πέτυχα το σωστό παιδικό δωμάτιο και έδωσα μεγάλη χαρά στην Φένια και στην Νέλια


Η μετάβαση από την κούνια στο μεγάλο κρεβάτι και η προσαρμογή του βρεφικού δωματίου του σε παιδικό, είναι ένα γεγονός με το οποίο ερχόμαστε αντιμέτωπες όλες εμείς οι μανούλες κάποια στιγμή.
Οι δικοί μου προβληματισμοί που αφορούσαν τον σχεδιασμό του υπνοδωματίου, την επιλογή χρωμάτων, κατάλληλων επίπλων για τον ύπνο, την εργονομία αλλά και άνεση του χώρου, λύθηκαν όλοι με τις πολύτιμες συμβουλές της φίλης και διακοσμήτριας Γεωργίας Παπαφιλίππου.

Επισκεφθήκαμε με τις μικρές, το εξειδικευμένο Studio της Mistral στα καταστήματα Takis Angelides Furnihome και εξερευνήσαμε μαζί τα καλύτερα designs κρεβατιών.

Πολλές επιλογές και για ενσωματωμένους αποθηκευτικούς  χώρους, κάτι που είναι απαραίτητο ιδιαίτερα για μερικές από εμάς που ποτέ οι ντουλάπες μας δεν είναι αρκετές !!

Τα ιταλικά στρώματα Magniflex χωρίς ελατήρια για πραγματικά ξεκούραστο ύπνο, με έκαναν να αισθανθώ ανακούφιση , γιατί αρκετές φορές μοιραζόμαστε με τις μικρές το ίδιο κρεβάτι και τέλος οι κατάλληλοι συνδυασμοί παιδικών γραφείων με συρταριέρες και χώρους για τα παιχνίδια και άλλα αξεσουάρ των κοριτσιών είναι μοναδικοί.

Τα χαμόγελα και η ηρεμία καθρεφτίζονται στα πρόσωπα της Φένιας και της Νέλιας κάθε στιγμή της μέρας που περνούν στο παιδικό τους υπνοδωμάτιο, με κάνουν να αισθάνομαι τη μεγαλύτερη ικανοποίηση διότι προσφέραμε στα κορίτσια το κατάλληλο περιβάλλον.

Το δικό μας αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!!

Πάρτε μία ιδέα από τα νέα σχέδια, είμαι σίγουρη θα τα λατρέψετε

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!