Γιώργος Σταματάρης: H συγκινητική ατάκα του 5χρονου γιού του όταν βγήκε απο το Voice
Γιώργος Σταματάρης: H συγκινητική ατάκα του 5χρονου γιού του όταν βγήκε απο το Voice


O Γιώργος Σταματάρης μας έκανε περήφανους με την συγκλονιστική φωνή του όταν συμμετείχε στο Ελληνικό The Voice. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του μιλάει αποκλειστικά στο hellomama.com.cy για τον μονάκριβο γιό του Μάρκο και μοιράζεται μαζί μας τρυφερές και συγκινητικές τους στιγμές.  

Ποια ήταν η ομορφότερη στιγμή σου σαν πατέρας; 
Υπάρχουν πολλές όμορφες στιγμές αλλά σίγουρα η ομορφότερη είναι η στιγμή της γέννησης του Μάρκου.Το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής

Τι λατρεύεις να κάνεις με τον γιο σου; 
Παίζουμε lego ώρες ατελείωτες..... Μας αρέσει και τους δύο. 

Ποια ήτανε η στιγμή που σε έφερε σε δύσκολη θέση ο γιος σου Μάρκος;Ήρθε για πρώτη φορά να με δει ο Μάρκος σε  νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζομαι και είπα στο μικρόφωνο ότι "είμαι χαρούμενος γιατί απόψε ήρθε ο γιος μου να με δει για πρώτη φορά" και πετάγεται ο Μάρκος  και φωνάζει "μη λες ψέματα μπαμπά ήρθα και στο θέατρο Παλλάς και σε είδα"  Φυσικά εγώ εννοούσα ότι ήρθε πρώτη φορά σε νυχτερινό μαγαζί.
 

Ποια ήτανε η ερώτηση του που σε έφερε σε αμηχανία; Γιατί με γέννησε η μαμά και όχι εσύ?"
 

Πρόσφατα μας έκανες περήφανους δείχνοντας στο Πανελλήνιο την εκπληκτική σου φωνή μέσω του "The Voice". Ο μικρός Μάρκος σε παρακολουθούσε;Ποιες οι αντιδράσεις του;  Το έβλεπε ανελλιπώς και κάθε φορά που εμφανιζόμουν έλεγε" μπράβο μπαμπά το είπες τέλεια το τραγούδι, έτσι θα τραγουδω και εγώ όταν μεγαλωσω»


Όταν σε είδε να αποχωρείς σου είπε κάτι; Πως αντέδρασε; Τι του είπες και πως το πήρε; Μου είπε απλά "για εμένα και τη μαμά είσαι ο καλύτερος τραγουδιστής του κόσμου»
 

Περνάει από το μυαλό σου η σκέψη για 2ο παιδί; Αν έρθει φυσικά και είναι καλοδεχούμενο. 

Τι είναι η Αιμιλία για σένα; Είναι η καλύτερη μαμά στον κόσμο


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!