6 ντυσίματα για να εντυπωσιάσεις σε γάμο το καλοκαίρι!
6 ντυσίματα για να εντυπωσιάσεις σε γάμο το καλοκαίρι!


Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι λόγω του υπέροχου καιρού που επικρατεί. Το κλασικό μας πρόβλημα όμως είναι ότι ποτέ δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Υπάρχουν αμέτρητες προτάσεις από γυναικεία ρούχα στην αγορά και αυτό από τη μία είναι πολύ καλό, καθώς μπορούμε να κάνουμε διάφορες επιλογές και συνδυασμούς ρούχων, αλλά από την άλλη πλευρά μας μπερδεύει για το ποια μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Και κάπου εδώ ερχάμαστε εμείς για να δώσουμε ένα τέλος στο πρόβλημα, προτείνοντάς σου τα καλύτερα outfits για τη συγκεκριμένη περίσταση!

Ολόσωμη φόρμα

Οι καλοκαιρινές, ολόσωμες φόρμες είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνεις να φορέσεις κάτι εύκολο, άνετο και κομψό. Αρκετές γυναίκες θεωρούν το συγκεκριμένο outfit αρκετά απλό για ένα γάμο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μιας και μπορείς να βρεις αρκετά εντυπωσιακά σχέδια τα οποία θα τονίζουν τα δυνατά σου σημεία.

Ένα καλαίσθητο βαθύ ντεκολτέ θα σε βοηθήσει σίγουρα να κάνεις μια πιο εκθαμβωτική εμφάνιση, αλλά καλό θα ήταν να το συνοδέψεις με ένα κομψό κολιέ, είτε μακρύ, είτε τύπου choker.

Strapless φόρεμα

Τα εφαρμοστά, midi στράπλες φορέματα είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις, καθώς τονίζουν με πολύ όμορφο τρόπο το στήθος σου και προσδίδουν κομψότητα χάρις τα μανίκια που λείπουν.

Για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου, μπορείς να φορέσεις ένα statement κολιέ και ψηλοτάκουνα σανδάλια, ενώ προφανώς η τσάντα που ταιριάζει σε αυτό το ντύσιμο είναι τα clutch τσαντάκια. 

Ψηλόμεση φούστα σε Α γραμμή

Αν πάλι θέλεις να κάνεις ένα πιο ρομαντικό και ταυτόχρονα chic ντύσιμο, δεν έχεις παρά να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου μια ψηλόμεση midi φούστα.

Οι εν λόγω φούστες τονίζουν τη μέση μας, καλύπτοντας την περιφέρεια και αυτό τις κάνει τόσο ξεχωριστές. Οι πιο must όμως για ένα γάμο μέσα στο καλοκαίρι είναι οι floral φούστες. Προσοχή όμως! Θα πρέπει να τη συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο πουκάμισο από μέσα και να μη φορέσεις πολλά αξεσουάρ.

Φόρεμα σε Α γραμμή

Αν πάλι δε σου αρέσουν και ιδιαίτερα οι φούστες, μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις ένα mini ή midi φόρεμα σε Α γραμμή. Αυτού του είδους τα φορέματα έχουν ακριβώς τα ίδια πλεονεκτήματα με τις φούστες, με τη διαφορά ότι σε βγάζουν από τον κόπο να ψάχνεις για το τι άλλο να φορέσεις από πάνω.

Τι θα ήταν ακόμη καλύτερο; Μα φυσικά αν το φόρεμά σου ήταν στράπλες ή έστω halter, δηλαδή με δέσιμο στο λαιμό.

Maxi φούστα

Αρκετές είναι οι γυναίκες που δεν επιλέγουν να φορέσουν μια maxi φούστα σε ένα γάμο το καλοκαίρι και αυτό είναι μέγα λάθος. Οι μακριές φούστες κολακεύουν πολύ περισσότερο το σώμα σου και ειδικά αν είναι και γυμνασμένο, μπορείς να φορέσεις μια πιο κολλητή φούστα, η οποία θα τονίσει κάθε γραμμή του σώματός σου.

Ασύμμετρο φόρεμα

Για το τέλος κρατήσαμε τα ασύμμετρα φορέματα που κολακεύουν πολύ τα γυναικεία πόδια και κάνουν πιο sexy την εμφάνισή μας. 

Φρόντισε μόνο να μην φορέσεις πολλά αξεσουάρ και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα! 

Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!