Το μίνιμαλ ντύσιμο της άνοιξης!
Το μίνιμαλ ντύσιμο της άνοιξης!


Ποιος είπε ότι η άνοιξη θέλει μόνο χρώμα;

Θα έχετε καταλάβει πλέον ότι ευκαιρία ψάχνω κάθε φορά να βρω να σας προτείνω κάτι που θα κλίνει προς την αγαπημένη μου τάση, τον μινιμαλισμό. Έναν τρόπο ζωής και ντυσίματος που θεωρώ ότι δεν παύει τον χειμώνα αλλά εξακολουθεί να ταιριάζει εξίσου και στο καλοκαίρι.

Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό στο ντύσιμο που θέλω να σας προτείνω για σήμερα, το οποίο δεν είναι άλλο από τα outfits σε black & white αποχρώσεις. Βασικές αποχρώσεις που αποπνέουν καθαριότητα, κομψότητα και ηρεμία, είναι παντός καιρού και εποχής και δεν πρόκειται να φύγουν και ποτέ από τη μόδα.

Ο συνδυασμός λευκού και μαύρου κακώς θεωρούμε ότι ανήκει περισσότερο στον χειμώνα, αφού το καλοκαίρι εκτός από τα χρωματιστά και τα φλοράλ, έρχεται και η ώρα που θέλουμε κάτι πολύ πιο ουδέτερο, κομψό και ξεκούραστο, στο μάτι τουλάχιστον.

Πρωινά looks

Επιλέξτε την εκδοχή ενός λευκού T-shirt με ένα μαύρο τζιν παντελόνι και ποντάρετε στα αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις ώστε και το ασπρόμαυρο σύνολό σας να αναδείξετε και να δημιουργήσετε ένα κοντράστ με την πιο bold τσάντα ή τα παπούτσια σας.

Βραδινά looks

Εδώ μπορείτε να παίξετε με κομμάτια όπως ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο, προσθέτοντας μερικά κοσμήματα σε ασημί ή χρυσές αποχρώσεις ώστε να κάνετε το όλο σύνολο ακόμα πιο ενδιαφέρον και elegant.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!