4+1 tips για να γίνει το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμή
4+1 tips για να γίνει το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμή


Με 5 απλά βήματα θα μπείτε αυτόματα σε summer mood.

Νομίζω οι περισσότερες αυτόν τον καιρό βρισκόμαστε ακριβώς στην ίδια φάση, σε ένα μεταίχμιο ανάμεσα στην καλοκαιρινή διάθεση αλλά και το λίγο πιο safe ντύσιμο, με την έννοια ότι οι ξαφνικές βροχές και ο αέρας είναι ακόμα μέσα στο πρόγραμμα.

Επειδή όμως ο λαμπερός ήλιος μας έχει ξεσηκώσει όσο να ‘ναι, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι μόνο λίγες μέρες μακριά και το ντύσιμό μας πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει σε ανάλογη φάση. Κάτι που μπορείτε εύκολα να πετύχετε ακολουθώντας μερικά (ή και όλα) από τα παρακάτω tips.

Ένα φουλάρι στα μαλλιά

Η πιο εύκολη κίνηση που πραγματικά γίνεται σε ένα λεπτό και μπορεί να σας χαρίσει εντυπωσιακό look για όλη μέρα, με μια αίσθηση καλοκαιρινής ανεμελιάς – και μιας εσάνς από το στιλ των Γαλλίδων.

Αλλάξτε την κλασική σας τσάντα με μία ψάθινη

Ακόμα πιο εύκολο μιας και στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι ίσως το σχέδιο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον και έχει τόσες εκδοχές που μπορείτε να επιλέξετε, είτε είναι μία κανονική ψάθινη τσάντα είτε μία πιο structured bamboo bag.

Φοράμε ολόσωμο αντί για κορμάκι

Ανυπομονείτε να φορέσετε το μαγιό σας αλλά ακόμα δεν έχει τύχει να πάτε για μπάνιο στη θάλασσα; Ο διπλός του ρόλος ως ένα υπέροχο ολόσωμο κορμάκι θα σας βάλει εύκολα σε beach mode και θα κάνει την αναμονή μέχρι το πρώτο μπάνιο λίγο πιο υποφερτή - και πολύ stylish!

Προσθέστε κάτι tropical

Τα tropical prints «φωνάζουν» καλοκαίρι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και εκτός από το ότι τραβάνε τα βλέμματα, σας απαλλάσσουν και από την ανάγκη για παραπάνω αξεσουάρ, μιας και αρκούν από μόνα τους για να δημιουργήσετε statement. Πώς φοριέται το tropical print χωρίς να δείχνει too much;

Το καπέλο στο παιχνίδι

Ο ήλιος της Κύπρου κατά κάποιο τρόπο «επιβάλλει» να εντάσσουμε το συγκεκριμένο item στο στιλ μας, όχι μόνο για προστασία αλλά και για μία υπέροχη νότα με beach vibes.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!