6+1 ρούχα που ελκύουν τους άντρες
6+1 ρούχα που ελκύουν τους άντρες


Πολλές γυναίκες λατρεύουν το γεγονός να έχουν στο ντύσιμό τους επιλογές, τύπους και στυλ σε σύγκριση με όσα έχουν οι άντρες. Αν και η βιομηχανία της ανδρικής μόδας εξελίσσεται, οι γυναίκες τείνουν να έχουν το πάνω χέρι στη μόδα και στα ρούχα.

Βεβαίως, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική που σημαίνει πως μπορεί να μην νιώθετε άνετα ή να μη σας αρέσουν κάποια από αυτά τα στυλ που επιλέξαμε. 

Ρούχα που ελκύουν τους άντρες
Φούστες

Για κάποιους άντρες, όσο πιο κοντές είναι τόσο καλύτερα. Ωστόσο κάποιοι άντρες λατρεύουν την ιδέα του κοριτσιού τους να φοράει μακριά φούστα (μπορεί να είναι στενή). Όλα εξαρτώνται από τον άντρα. Έτσι κι αλλιώς, τα αγόρια λατρεύουν τις φούστες επειδή βλέπουν πόδια. Δείτε το κι εσείς από την θετική πλευρά αφού οι φούστες κολακεύουν τα θεϊκά σας πόδια, αρκεί να βρείτε την κατάλληλη.

Κολάν

Τα κολάν ουσιαστικά, είναι ακόμα μία στρώση του δέρματος σας: αγκαλιάζουν το πόδι και σας εφαρμόζουν τέλεια. Όχι μόνο έχουν στενή εφαρμογή αλλά για καλή σας τύχη, είναι άνετα ενώ είναι και πραγματικά sexy.

Αμάνικα μπλουζάκια

Δεν έχει σημασία ο τύπος από το αμάνικο που θα φορέσετε, αφού θα το λατρέψει. 

Φορέματα

Σύμφωνα με πολλούς άντρες, υπάρχει κάτι που τους τραβάει όταν βλέπουν τα κορίτσια τους με φόρεμα. Δεν έχει σχέση με τον τύπο του φορέματος, πάντα υπάρχει κάτι κομψό, θηλυκό, όμορφο, παιχνιδιάρικο, σικάτο και λαμπερό για να δεις σε αυτό.

Κοντά τοπάκια

Όχι μόνο είναι όμορφα τα τοπάκια αλλά είναι και απόλυτα θηλυκά. Φορώντας ένα κοντό τοπάκι δεν θα δυσκολευτείτε να τρελάνετε το αγόρι σας.Οι άντρες λατρεύουν να βλέπουν το δέρμα σας!

Δαντέλα

Είναι κάτι σχετικά με την δαντέλα που λατρεύουν οι άντρες. Είναι sexy, κλασικό, διαχρονικό, λαμπερό και στιλάτο.

Σορτς

Τα τζιν σορτς είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών αλλά και των ανδρών. Ειδικά όταν το σορτς φαίνεται παλαιωμένο και φορεμένο αμέτρητες φορές.

Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!