16-18 Δεκεμβρίου «Xριστουγεννιάτικο Χωριό» στο Pavilion Λευκωσίας
16-18 Δεκεμβρίου «Xριστουγεννιάτικο Χωριό» στο Pavilion Λευκωσίας


Επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και υπόσχεται αξέχαστα Χριστούγεννα!

Το Pavilion φοράει τα γιορτινά του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και υπόσχεται χαρούμενες, γιορτινές στιγμές για όλη την οικογένεια. Ένα όμορφα στολισμένο χωριό, που δε θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τα γνωστά «Christmas Markets» του εξωτερικού, χαρίζοντας μαγικά Χριστούγεννα σε όλους.

Το ″Χριστουγεννιάτικο Χωριό″ θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 16:00 μέχρι τις 22:00, και θα παραμείνει ανοικτό Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 23:00. Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι ελεύθερη, ενώ για τους υπόλοιπους επισκέπτες θα στοιχίζει €3.00.

Ανανεωμένο, γεμάτο λάμψη, χρυσόσκονη και πολύχρωμα φωτάκια, επεκτείνετε φέτος και στον εξωτερικό χώρο του Pavilion, δίνοντας μια γεύση από το «κρύο» του Χειμώνα, μετατρέποντας έτσι το χωριό στον απόλυτο προορισμό των Χριστουγέννων!

Το σκηνικό συμπληρώνουν ποίκιλα καλλιτεχνικά δρώμενα Live link, σχόλες χορού, θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες και κυπριακές μπάντες, προσφέροντας άπλετη χαρά σε μικρούς και μεγάλους! Φουσκωτά, πινιάτες, απίθανα παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου και μπαλονοκατασκευές θα μοιράσουν γέλιο και χαρά στους μικρούς μας επισκέπτες. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος τα παιδάκια θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να δουν από κοντά αληθινά ζωάκια. Στο μεταξύ ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά, οι νεράιδες και αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων θα μας ταξιδέψουν όλους σε μια εορταστική ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθι!

Από το Χριστουγεννιάτικο χωρίο δεν θα λείπουν βέβαια πεντανόστιμες λιχουδιές, πλούσια εδέσματα, μυρωδάτα γλυκά, ζαχαρωτά, ροφήματα όπως επίσης και το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, το ζεστό κρασί (mulled Wine). Το κοινό θα έχει ακόμα την ευκαιρία να χαζέψει και να αγοράσει χειροποίητα αντικείμενα, στολίδια, κοσμήματα και πολλές άλλες δημιουργίες των συντελεστών αυτής της γιορτής!

Το σημαντικότερο όμως απ’ όλα είναι ότι μέρος των εσόδων θα δοθούν στον σύνδεσμο ''ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ''. Μπορούμε να εκπληρώσουμε πολλές από τις ευχές τους!

Μια γιορτή που όλοι θα είμαστε εκεί!

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!