18 Δεκεμβρίου «Ο Χιονάνθρωπος Μου»
18 Δεκεμβρίου «Ο Χιονάνθρωπος Μου»


“Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Όλη η πόλη κοιμάται, αλλά το κορίτσι βρίσκεται στο δωμάτιο της, μόνη, κοιτάζει έξω από το παράθυρο και είναι λυπημένη. Εύχεται από καρδιάς να μπορούσε να γίνει ένα θαύμα: ο Χιονάνθρωπος να έπαιρνε ζωή και να γινόταν ο καλύτερος της φίλος, ο φίλος που έχει τόσο, μα τόσο πολύ ανάγκη…"

Ο Άλεξ Παναγή, η Κατερίνα Χριστοφίδου και ο Σταύρος Σταύρου υπογράφουν μετα απο την τεράστια επιτυχία της τριλογίας “ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ” γι’ άλλη μια φορά τη νέα παραγωγή της SIlver Spotlight Productions για νεαρούς θεατές, που κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου του 2016. Το καινούργιο, πρωτότυπο αυτό μιούζικαλ θα φιλοξενείται στην Αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” μόνο για 22 παραστάσεις. Η ζωντανή ορχήστρα, τα πολλά πρωτότυπα τραγούδια, το άφθονο γέλιο και η συγκίνηση, τα όμορφα σκηνικά και κουστούμια, οι εντυπωσιακοί φωτισμοί και τα εφφέ αλλά και το προσεγμένο cast από ταλαντούχους ηθοποιούς-τραγουδιστές, υπόσχονται να κάνουν τον “ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ” το πιο πολυσυζητημένο μουσικοθεατρικό event της φετινής εορταστικής περιόδου. Πρόκειται για μια παράσταση που σέβεται το κοινό που την παρακολουθεί και στοχεύει να περάσει στα παιδιά μηνύματα αγάπης, φιλίας αλλά και αποδοχής της αλλαγής και της απώλειας.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Μάριος Κακουλλής, τους στίχους υπογράφει ο Σταύρος Σταύρου και τη μουσική ο Άλεξ Παναγή, τα σκηνικά ανάλαβε η Σόσε Εσκιτζιάν και τα κουστούμια επιμελούνται η Σόσε Εσκιτζιάν και η Ταμάρα Τανακίδου (Gatapou), τις χορογραφίες η Ναταλία Μιχαηλ. Υπεύθυνη Παραγωγής είναι η Κατερίνα Α. Χριστοφίδου.

Η ομάδα των ηθοποιών/τραγουδιστών/χορευτών απαρτίζεται απο τους: Φίλιππο Κωνσταντίνο, Μυρτώ Μελετίου, Θανάση Ιωάννου, Άλεξ Παναγή, Ναταλία Μιχαήλ, Μάριο Χαραλάμπους, Άννα Ιακωβίδου, Ραφαέλλα Δημητριάδου και Μαρία Κωνσταντίνου. Μαζι τους, πρωταγωνιστεί και η μικρή Στέφανη Συμεωνίδου. Την ζωντανή ορχήστρα απαρτίζουν οι: Χρήστος Πεχλιβάνης (μαέστρος) Ανδρέας Γιαβρούτας, Μαρίνος Κάσινος, Νικόλας Παπαγεωργίου και Άγγελος Μιχαηλούδης. Συμμετέχει και η μικρή Στέφανη Στεφανίδη.

Παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 15:00 και 17:00 και κάθε Κυριακή στις 11:00 και 16:00

Πληροφορίες στο 97876760 και στο 77777040. Εισιτήρια στο διαδίκτυο στην σελίδα www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS.

 

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!