Θέλετε περισσότερη τύχη στη ζωή σας;
Θέλετε περισσότερη τύχη στη ζωή σας;


Με 4 απλά βήματα η ζωή σας μπορεί να αλλάξει εντελώς
Αν θεωρείτε τον εαυτό ως "τυχερό" -βρίσκετε χρήματα στον δρόμο, ανακαλύπτετε μυστικά μπαρ και σας καλούν σε πάρτι με διασήμους- ίσως το σύμπαν να μην δουλεύει ακριβώς για σας. Αν αναρωτιέστε για το αν υπάρχει μία μέθοδος για να είστε πιο τυχεροί στη ζωή σας, υπάρχουν αποδείξεις πως η τύχη έχει να κάνει με τη ψυχολογία και τη συγκέντρωση παρά με το σύμπαν.

Ο ερευνητής και καθηγητής Richard Wiseman αναφέρει τη The Telegraph πως η τύχη στην πραγματικότητα έχει να κάνει με τη συμπεριφορά: αν κάποιος έχει τα σωστά χαρακτηριστικά και κάνει στα σωστά πράγματα, θα έχει πολλές περισσότερες επιβραβεύσεις και "τύχη" απ' τους υπόλοιπους. Ο Wiseman αναφέρει τέσσερις ψυχολογικές "αρχές" που φαίνεται πως κυβερνούν τις ζωές των τυχερών ανθρώπων. 

Το νούμερο ένα είναι το μάθημα του να προσέχουμε τις λεπτομέρειες, το νούμερο δύο είναι να δίνουμε βάση στο ένστικτό μας, καθώς αυτή η "διαίσθηση" μπορεί να βασίζεται σε κάτι βαθύερο από απλή διαίσθηση.

Το νούμερο τρία είναι η προσδοκία της καλής τύχης, που σημαίνει πως οι τυχεροί άνθρωποι είναι πιο αισιόδοξοι και επίμονοι -επομένως πιο επιτυχημένοι, αφού κυνηγούν περισσότερες ευκαιρίες.

Και το νούμερο τέσσερα είναι να είμαστε θετικοί απέναντι στην ατυχία, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να βρίσκουμε την καλοτυχία ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Έχει να κάνει με την προσέγγιση και καλές ψυχολογικές συνήθειες.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!