Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι κορίτσι είσαι!
Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι κορίτσι είσαι!


Ανήκεις στα άτακτα, στα άπιαστα, στα πονηρά ή στα glamorous κορίτσια;

Τα άτακτα κορίτσια
Δίδυμος, Παρθένος και Υδροχόοος

Σιγά μην κάτσει η Διδυμίνα φρόνιμη και σε ένα μέρος! Δεν πάμε καλά! Η Παρθένος, δεν υπάρχει πιθανότητα να φερθεί όπως θέλεις, εκτός κι αν την πείσεις πρώτα ότι αυτό που θέλεις, είναι λογικό και για το καλό της! Η Υδροχόος, είναι φύσει ανάποδη, ανατρεπτική, ατίθαση! Μην λες ότι δεν στο είπα! 

Τα ανυπάκουα κορίτσια
Καρκίνος, Τοξότης και Ζυγός

Καλή σου τύχη να πείσεις την Καρκινούλα να κάνει κάτι που εκείνη έχει σκεφτεί να κάνει διαφορετικά! Για την Τοξοτίνα, δεν θα κάνω καν ανάλυση! Είναι η προσωποποίηση της ανεξαρτησίας! Άντε γεια! Τέλος, η γλυκιά Ζυγίνα, ξεγελάει πολύ, γιατί όλοι την έχουν για υπάκουη, ενώ εκείνη στην πραγματικότητα είναι που βάζει τους άλλους να κάνουν αυτό που εκείνη θέλει!

Τα άπιαστα κορίτσια
Κριός και Ιχθύς

Δεν μπορείς να τις φέρεις βόλτα αυτές τις δυο με τίποτα όμως! Η πρώτη γιατί δεν το έχει στο DNA της να κάθεται ήσυχη και σε ένα μέρος, ενώ η δεύτερη, σε ξεγελάει με την ομορφιά και την αβρότητα της, ενώ ταυτόχρονα, δεν υπάρχει περίπτωση να την βάλεις να κάνει κάτι που δεν θέλει. Έγινε καπνός με την μια!

Τα πονηρά κορίτσια
Σκορπιός και Αιγόκερως

Δεν το συζητάμε! Και οι δυο ξέρουν την τέχνη του… «τουμπάρειν» και πως να σε δένουν κόμπο. Θα της το κάνεις το χατίρι, θέλεις-δεν θέλεις. Και θα το θέλεις… Θα σε κάνουν να το θέλεις!

Τα glamorous κορίτσια
Ταύρος και Λέων

Δεν θέλει επεξήγηση. Τα κορίτσια που σου παίρνουν τα μυαλά με το πρώτο βλέμμα. Ξέρουν να γοητεύουν, να αποπλανούν και να κάνουν εντύπωση!

Πηγή: astrology.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!