Τα 5 ζώδια που έχουν μέσα τους το στυλ
Τα 5 ζώδια που έχουν μέσα τους το στυλ


Διαφορετικού τύπου, αλλά τόσο μα τόσο όμορφο!

Πάρε για παράδειγμα έναν Ταύρο! Ξεχωρίζει! Η γυναίκα Ταύρος ας πούμε. Υπάρχει όμοια της στην κομψότητα και στο στυλ; Ναι, θα μου απαντήσεις και θα έχεις και δίκιο! Είναι κι εκείνη η Αιγοκερίνα που είναι πάντα άψογη, ατσαλάκωτη, που προτιμάει ότι πιο κομψό κι ακριβό (γκουχ! Γκουχ!). Σε αυτό μοιάζουν αυτά τα δυο ζώδια, απλά ο Ταύρος, έχει ένα κλικ περισσότερη αίσθηση του ωραίου και του στυλ, ενώ ο Αιγόκερως θα προτιμήσει κάτι για να δείχνει άψογος, ο Ταύρος θα προτιμήσει να βάλει κάτι που αισθητικά θα είναι ανώτερης κλάσης. Ο Αιγόκερως ποντάρει στο οπτικό αποτέλεσμα, ενώ ο Ταύρος γνωρίζει, κατέχει, νιώθει την αισθητική των ωραίων πραγμάτων!

Κι ύστερα έχουμε τον master του είδους! Τον Ζυγό! Δώσε σε Ζυγό τα πιο απλά υλικά, τα πιο ποταπά, να σου φτιάξει ότι πιο όμορφο έχουν δει τα ματάκια σου! Σαν τον Ταύρο, έτσι κι ο Ζυγός, έχει μια οξεία αίσθηση του ωραίου και μπορεί να διαλέγει και να συνδυάζει, χωρίς να ιδρώσει ή να σπαζοκεφαλιάσει, όλα τα επιμέρους στοιχεία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι περισσότερο κι από άρτιο: θα είναι πάντα κορυφαία όμορφο, κομψό, ζεστό, γλυκό, χωρίς καμία αμφιβολία, κάτι υψηλής αισθητικής!

Στο ίδιο μονοπάτι, κινείται κι ο Ιχθύς! Τα Ψαράκια μας, έχουν μια λεπτή, αιθέρια αίσθηση του γούστου και πάντα θα τα δεις να είναι όμορφα, μα με έναν τρόπο απαλό και σχεδόν αγγελικό! Είναι για παράδειγμα οι γυναίκες εκείνες που αντί να φορέσουν ένα ταγεράκι Chanel για να δείχνουν υπέρκομψες (όπως π.χ. οι Αιγοκερίνες μας), θα προτιμήσουν κάτι μίνιμαλ, μονόχρωμο ή και λουλουδάτο, σε παστέλ χρώματα που θα τις κάνει να δείχνουν μικρές θεές!

Τέλος, στην λίστα μας, περιλάβαμε και τις αγαπημένες μας Λιονταρίνες! Το γούστο τους, σε αντίθεση με τα Ψαράκια μας, είναι μαξιμαλιστικό, εκτυφλωτικό, ποτέ αδιάφορο και πάντοτε υπέροχο! Δεν είναι ποτέ κιτσάτες, υποστηρίζουν ότι φοράνε, γιατί έχουν δυνατή αυτογνωσία του εαυτού τους, τι τους πηγαίνει και τι όχι και είναι πάντοτε εντυπωσιακές! Είναι αδύνατον να χάσεις Λιονταρίνα αυθεντική σε ένα χώρο που θα μπεις! Θα είναι η γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα κι ότι φοράει, ότι διαλέγει, θα είναι μοναδικό και θα κάνει αίσθηση!

Πηγή: astrology.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!