Τα ζώδια σου λένε πού θα αποτύχεις φέτος
Τα ζώδια σου λένε πού θα αποτύχεις φέτος


Όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές στην καθημερινότητά μας -σημασία έχει να αναγνωρίζουμε τα καλά και να αντλούμε από αυτά δύναμη για να προχωράμε μπροστά. Μερικές φορές, μάλιστα, οι πλανήτες μπορούν να μας βοηθήσουν στο τι να προσέξουμε, να μας προετοιμάσουν ενδεχομένως για κάποια αλλαγή που μπορεί να έρθει στη ζωή μας και στο πώς να την αντιμετωπίσουμε. Και να θυμάστε, θετική σκέψη! Δείτε τι να προσέξετε το 2018, σύμφωνα με το ζώδιό σας:

Κριός

Ίσως είστε λίγο παραπάνω επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και γι' αυτό το λόγο η προσωπική σας ζωή μπορεί να υποφέρει. Να θυμάστε πως το παν είναι να υπάρχει μέτρο και ισορροπία -αυτό είναι το κλειδί στη ζωή. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μία υγιή σχέση εργασίας και προσωπικής ζωής και μην δίνετε όλη σας την προσοχή στην καριέρα σας.

Ταύρος

Δεν μπορείτε να αποδεχθείτε εύκολα την ήττα. Δεν θέλετε να σας βγάζουν λάθος ακόμα κι αν αυτό έχει επίπτωση στις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτό επηρεάζει και την κρίση σας και μερικές φορές είστε πολύ τυφλωμένοι από τον εγωϊσμό σας για να αποδεχθείτε το σωστό. Πάρτε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πως το εγώ σας, σας έχει εμποδίσει στο παρελθόν, έτσι ώστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Δίδυμος

Έχετε παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σας στο παρελθόν. Και τώρα βρίσκεστε με μερικές ανθυγιεινές συνήθειες που δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε. Ξέρετε πως όλα σας τα προβλήματα έχουν ρίζες στις κακές σας συνήθειες. Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως τα πράγματα δεν γίνονται πιο εύκολα με το να τις διατηρείτε.

Καρκίνος

Δεν υπολογίζετε αρκετά τα προβλήματα των άλλων. Αυτή η "ανέμελη" συμπεριφορά έχει κάνει ανθρώπους να στραφούν εναντίον σας. Οι φίλοι σας θα στραφούν μακριά σας αν μοιάζετε να μην σας νοιάζει τίποτα από αυτά που τους προβληματίζουν.

Λέων

Δυσκολεύεστε να κόψετε τους δεσμούς σε μία σχέση που ξέρετε πως δεν σας κάνει καλό. Αφήνετε συχνά τους ανθρώπους να σας εκμεταλλευτούν γιατ΄θ δεν μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας να διακόψετε μαζί τους. Αλλά αυτό το μόνο που θα κάνει είναι τα πράγματα χειρότερα.

Παρθένος

Φαίνεται πως δεν μπορείτε να δεχθείτε εύκολα τους νέους ανθρώπους και τις νέες ιδέες. Και αυτό δεν μένει απαρατήρητο από τους άλλους. Έτσι, απλά δυσκολεύεστε στο να κάνετε νέους φίλους.

Ζυγός

Το παρελθόν είναι ο εχθρός σας γιατί δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά. Τα γεγονότα του παρελθόντος έχουν τόσο μεγάλη επίπτωση σε εσάς που δεν μπορείτε να σκεφτείτε λογικά για το μέλλον αφού δεν έχετε αφήσει εντελώς το παρόν. Πρέπει να ξεκινήσετε να κοιτάτε μπροστά και μόνο μπροστά.

Σκορπιός

Απολαμβάνετε να είστε μόνοι. Αλλά αυτή η προτίμηση για ιδιωτικότητα έχει καταλήξει να απωθεί τους ανθρώπους γύρω σας. Ακόμα κι αν την έχετε διαλέξει συνειδητά, η μοναξιά δεν είναι καλό συναίσθημα. Προσπαθείστε να βάλετε περισσότερους ανθρώπους στην καθημερινότητά σας.

Τοξότης

Όλοι μας κάνουμε λάθη, αλλά απ' ότι φαίνεται έχετε δυσκολία με το να αντιμετωπίζετε τα δικά σας. Απομακρύνεστε από τα λάθη σας αντί να τα αντιμετωπίζετε και να προσωράτε μπροστά. Αυτό σας κάνει να μένετε προσκολλημένη/ο στο παρελθόν. Μία αναφορά σε αυτά και τρέχετε να ξεφύγετε αφού αυτός είναι ο αμυντικός μηχανισμός σας -χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτό είναι υγιές.

Αιγόκερως

Αρνείστε να μάθετε από τα λάθη σας. Κάθε φορά που κάνετε κάτι λάθος, βιάζεστε να προχωρήσετε σε κάτι άλλο χωρίς να επανορθώσετε για το προηγούμενό σας λάθος. Αλλά είναι απαραίτητο να μάθετε από αυτά τα λάθη, αλλιώς θα τα επαναλάβετε.

Υδροχόος

Αυτό που θα σας ρίξει το 2018, είναι οι μεγάλες προσδοκίες σας. Είτε είναι οι άνθρωποι, είτε οι καταστάσεις, είτε εσείς, δεν πρέπει να περιμένετε τίποτα. Να έχετε κατά νου πως αυτό έχει να κάνει με μη ρεαλιστικούς στόχους. Αντί να αγχωθείτε παραπάνω απ' όσο πρέπει για να είναι τα πράγματα όσο τέλεια πιστεύετε πως πρέπει να είναι, προσπαθείτε να επικεντρωθείτε στο να είστε ευγνώμονες για κάθε τι σας φέρνει η ζωή. Μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Μοιάζετε προσκολλημένη/ος στο παρελθόν και δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Επαναλαμβάνετε συζητήσεις στο κεφάλι σας και αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει διαφορετικά έτσι ώστε να σώσετε τη σχέση σας. Αυτό δεν σας κάνει καθόλο καλό -χτίστε και επενδύστε νέες σχέσεις.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!