7 τρόποι για να προστατευθείτε από την αρνητική ενέργεια
7 τρόποι για να προστατευθείτε από την αρνητική ενέργεια


Η αντιμετώπιση της αρνητικής ενέργειας είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενδυναμώσετε τη ζωή σας.

Η αρνητική ενέργεια είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι θέλουν να αποφύγουν. Ωστόσο μπορεί να διατηρείται από το σπίτι σας μέχρι το χώρο εργασίας, ενώ η εμφάνισή της επηρεάζει την ημέρα σας και εμποδίζει τα πράγματα να κυλήσουν όπως θα έπρεπε. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι για να αντιμετωπίσετε την αρνητική ενέργεια.

Αποβάλλετε τους φόβους σας. Κάποιες φορές η αρνητική ενέργεια προκαλεί ανασφάλειες και φόβους που μπορείτε να ελέγξετε μόνο εάν τους αντιμετωπίσετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσδιορίσετε τη ρίζα αυτών των φόβων έτσι ώστε να νιώσετε ασφαλείς.

Να είστε ανοιχτοί στα συναισθήματά σας. Μερικές αλήθειες μπορεί να βλάψουν, αλλά δεν πρέπει να κρατήσετε όλα τα συναισθήματα μέσα σας. Προκειμένου να προστατέψετε τον εαυτό σας πρέπει να αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και στη συνέχεια να διώξετε τα αρνητικά και να κρατήστε μόνο τα θετικά.

Αποφύγετε τους τοξικούς ανθρώπους. Ακούγεται ευκολότερο από ότι στην πράξη, γιατί είμαστε περικυκλωμένοι από τέτοια άτομα. Βεβαιωθείτε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι κάθε φορά που καταλήγετε με τοξικούς ανθρώπους πρέπει να τους απομακρύνετε.

Σταματήστε να ευχαριστείτε όλους τους ανθρώπους. Δεν είναι δική σας ευθύνη. Δεν πρέπει να βοηθήσετε όλους, και δεν πρέπει όλοι να σας αρέσουν.

Σταματήστε να παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Χαλαρώστε. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά θέλουν να συζητήσουν, δεν αναζητούν συμβουλές ή κάποιον που να τους βοηθήσει. Και τα περισσότερα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο νομίζετε.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική. Κάθε φορά που αισθάνεστε την παρουσία αρνητικής ενέργειας ή έχετε άγχος, βάλτε τα ακουστικά σας και ακούστε μουσική.

Ασκηθείτε. Το τρέξιμο ή οτιδήποτε σας βοηθάει να μετακινήσετε το σώμα σας απομακρύνει την αρνητική ενέργεια που έχετε απορροφήσει.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!