9+1 χαρακτηριστικά μιας δυναμικής γυναίκας
9+1 χαρακτηριστικά μιας δυναμικής γυναίκας


Αν έχεις τα παρακάτω χαρακτηριστικά τότε ανήκεις στις ισχυρές γυναίκες που ξεχωρίζουν στο πλήθος.

Οι δυναμικές είναι ένα δώρο στον κόσμο. Μας βοηθάνε να ζούμε, να μαθαίνουμε και να ωριμάζουμε. Επηρεάζουν τις ζωές των άλλων με θετικούς τρόπους. Εάν έχετε τα παρακάτω χαρακτηριστικά τότε είστε και εσείς μια ισχυρή γυναίκα και ξεχωρίζετε στο πλήθος.


1. Πιστεύετε στον εαυτό σας

Αν και μπορεί να μην είναι πάντοτε προφανές, ωστόσο ξέρετε ότι είστε ικανές για οτιδήποτε. Είστε πρόθυμες να ενθαρρύνετε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά και τους γύρω σας ώστε να τους πετύχουν αυτά που θέλουν. Και εάν η διαδρομή που έχετε διαλέξει είναι ασαφής, είστε πρόθυμες να βρείτε εναλλακτική λύση.

2. Κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο

Δεν έχετε το σύνδρομο ανωτερότητας, απλά μερικές φορές νιώθετε πιο σίγουρες εάν ολοκληρώσετε κάτι με το δικό σας τρόπος, ο οποίος συνήθως είναι πιο αποτελεσματικός.

3. Δεν βασίζεστε στους άλλους

Είστε ανεξάρτητες. Δεν έχετε ανάγκη κανέναν και δεν αφήνετε το φόβο της αποτυχίας να σας κυριεύσει και να σας σταματήσει από το να κυνηγήσετε το όνειρο σας.

4. Είστε κοντά σε όσους σας έχουν ανάγκη

Οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς για βοήθεια και εσείς προσφέρετε πάντα έναν ώμο και παραμένετε δυνατές για όσους σας χρειάζονται. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που σας κάνει τόσο δυναμικές.

5. Οι άνθρωποι βασίζονται σε σας

Είτε πρόκειται για χρήματα, δουλειά, φιλία, ή κάτι άλλο, οι άνθρωποι στηρίζονται σε εσάς. Είστε αξιόπιστες και οι γύρω σας ξέρουν ότι δεν θα τους αφήσετε να πέσουν. Είστε ένα σημαντικό πρόσωπο που πρέπει να γνωρίζουν.

6. Είστε παθιασμένες με ό, τι κάνετε

Σε ό,τι και αν κάνετε βάζετε το 100% του εαυτού σας. Δεν φοβάστε να τολμήσετε και να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού.

7. Η τιμιότητα είναι κάτι που εκτιμάτε

Δεν υπάρχει δύναμη στο ψέμα και το γνωρίζετε πολύ καλά. Η ειλικρίνεια είναι σημαντική σε κάθε προσπάθεια.

8. Ζητάτε βοήθεια όταν το χρειάζεστε

Ισχυρός σημαίνει να ξέρει πώς και πότε να ζητήσει βοήθεια. Το να είσαι δυναμικός δεν σημαίνει ότι μπορείς να φέρει το βάρος του κόσμου στους ώμους μόνος σου. Αυτό σημαίνει ότι όταν έχετε ανάγκη από βοήθεια τη ζητάτε.

9. Αγαπάτε τον εαυτό σας

Όλοι κάνουν λάθη. Η διαφορά σας από τις υπόλοιπες γυναίκες είναι ότι εσείς μαθαίνετε από αυτά, χωρίς να είστε υπερβολικά σκληρές με τον εαυτό σας. Αγαπάτε αυτό που είστε και γνωρίζετε καλά ότι η αγάπη χρειάζεται δύναμη και υπομονή.  

10 Βοηθάτε και τις υπόλοιπες γυναίκες να γίνουν δυνατές

Γνωρίζετε ότι καμία ισχυρή γυναίκα δεν έγινε ισχυρή από μόνη της. Ενθαρρύνετε και άλλες γυναίκες να προχωρήσουν μπροστά και στέκεστε πάντα δίπλα τους. 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!