4 δώρα ιδανικά για κάθε έγκυο!
4 δώρα ιδανικά για κάθε έγκυο!


Μαθαίνεις ότι η καλύτερή σου φίλη/ η ξαδέρφη/ η γειτόνισσα/ η κουνιάδα σου είναι έγκυος. Κατ’ αρχάς, χαίρεσαι. Εν δευτέροις, προγραμματίζεις μια επίσκεψη για να τη δεις και να της ευχηθείς. Δεν μπορείς, όμως, να πας μ’ άδεια χέρια. Κάπου εδώ αρχίζουν τα διλλήματα: τι να της πάρεις; Φορμάκια ή κάποιο gadget για το μωρό; Μήπως λουλούδια, που χρήσιμα δεν είναι, αλλά είναι πολύ όμορφα; Μήπως ένα μπαλόνι-γίγας που να γράφει IT ‘S A BOY;
Χαριτωμένα όλα αυτά, αλλά το ερώτημα είναι το εξής: δεν θέλετε να πάρετε στη μέλλουσα μαμά κάτι που, εκτός από όμορφο, να είναι και χρήσιμο; Ένα δώρο που θα χρησιμοποιεί και θα ευγνωμονεί αυτόν που της το πήρε; Τα παρακάτω τέσσερα δώρα θα δώσουν λύση σε τέσσερα προβλήματα της εγκυμοσύνης και θα διευκολύνουν τη ζωή της μέλλουσας μανούλας.

1. Μαξιλάρι εγκυμοσύνης για να κοιμάται καλύτερα

Η μέλλουσα μαμά έχει ανάγκη από ξεκούραση κι αυτή της η ανάγκη σκοντάφτει σ’ έναν σκόπελο: την κοιλιά της. Η ιδανική στάση ύπνου για τις εγκύους, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι στο πλάι, γι’ αυτό διευκολύνετέ την μ’ ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης. Θα μπορέσει να κοιμηθεί πιο άνετα τοποθετώντας το ανάμεσα στα πόδια της, να καταπολεμήσει τις καούρες χρησιμοποιώντας το για να ξαπλώσει σε πιο όρθια θέση αλλά και να το βάλει κάτω απ’ την κοιλιά της, σε πλάγια θέση για να ανακουφιστεί απ’ τους πόνους στη μέση. Θα το εκτιμήσει πολύ –θυμηθείτε μας.

2. Δύο κρέμες που λύνουν δύο προβλήματα εγκυμοσύνης

Δεν μπορείτε να κάνετε ένα δώρο που θα καταπολεμήσει την καούρα ή το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα που ταλαιπωρούν αρκετές εγκύους. Μπορείτε, όμως, να της προσφέρετε ένα όμορφο νεσεσέρ με προϊόντα που θα της φανούν χρήσιμα, για να προλάβει ή να λύσει τα εξής δύο συχνά προβλήματα εγκυμοσύνης:

Τις ραγάδες…: Λόγω της απότομης αύξησης βάρους, η έγκυος είναι πολύ πιθανό να εμφανίσει ραγάδες, που οφείλονται στο «σπάσιμο» των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Χαρίστε στη μέλλουσα μανούλα μια κρέμα που είτε θα εξαλείψει τις ραβδώσεις είτε θα λειτουργήσει προληπτικά, ανανεώνοντας τα κύτταρα και αυξάνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας, όπως αυτή. 

…και την κολπίτιδα: Η κολπίτιδα ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες στην εγκυμοσύνη, γι’ αυτό ένα προϊόν με μαλακτική και δροσιστική δράση, που θα καταπραΰνει την ξηρότητα και τον κνησμό, θα της είναι πραγματικά χρήσιμο. 

3. Ελαστική ζώνη για να μην δώσει πολλά λεφτά σε ρούχα εγκυμοσύνης

Tα παντελόνια και οι φούστες της μέλλουσας μαμάς θ’ αρχίσουν άμεσα να μην την χωράνε. Βοηθήστε την να μην δώσει ένα σωρό χρήματα σε ρούχα εγκυμοσύνης, κάνοντάς της δώρο μια ελαστική ζώνη που θα μετατρέψει τα ρούχα της σε ρούχα για εγκύους. Αυτού του τύπου οι ζώνες εφαρμόζουν στο παντελόνι επιτρέποντας στη μαμά να το αφήσει ξεκούμπωτο, χωρίς όμως να φαίνονται τα κουμπιά ή το φερμουάρ. Σε παλαιότερο άρθρο μας θα δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε μια τέτοια ζώνη μόνη σας.

 4. Βολικά ρούχα για το σπίτι ή πιτζάμες για να νιώθει και όμορφη και άνετη

Λογικά, η μέλλουσα μαμά δεν θα θέλει να δώσει χρήματα για πιτζάμες ή ρούχα σπιτιού που θα της είναι μεγάλα σε 5 μήνες, οπότε φοράει τις παλιές φόρμες του άντρα της. Κάντε εσείς το έξοδο για χάρη της και βοηθήστε τη να νιώθει όμορφη και ταυτόχρονα άνετη 24 ώρες το 24ωρο. Είναι μια μικρή πολυτέλεια που η ίδια ίσως δεν θα επέτρεπε στον εαυτό της, αλλά εσείς μπορείτε να την προσφέρετε.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!