5+1 τρόποι για την ανακούφιση του πόνου των ποδιών της εγκύου
5+1 τρόποι για την ανακούφιση του πόνου των ποδιών της εγκύου


Η περίοδος της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι αρκετά κουραστική. Παρά το γεγονός ότι το ταξίδι προς την επίτευξη μητρότητα είναι μια χαρούμενη εμπειρία, είναι πραγματικά πολύ δύσκολη.

Τα δεινά της εγκυμοσύνης έχουν μια κοινή γνώση μεταξύ όλων των εγκύων γυναικών. Από αυτά τα προβλήματα, που μπορεί να αντιμετωπίζει, είναι αυτό του πόνου του ποδιού ή της φτέρνας.

Τα πόδια ή πόνος στη φτέρνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι κοινή. Είναι τίποτα το ανησυχητικό, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ενόχληση είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίσει.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτόν τον πόνο και το πρωταρχικό είναι η αύξηση του σωματικού βάρους.

Τι προκαλεί το πόδι πόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;
Ο πόνος που αντιμετωπίζετε στα πόδια σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας είναι σε μεγάλο βαθμό προκλήθηκε από το γεγονός ότι το βάρος σας έχει αυξηθεί.

Η ανάπτυξη του παιδιού στη μήτρα σας προκαλεί κέντρο του σώματός σας βάρους να μετατοπιστεί σημαντικά, γεγονός που καθιστά δύσκολο για σας να ισορροπήσει το βάρος σας με μια κανονική στάση.

Θα χρειαστεί να κάνετε μια μικρή αλλαγή στη φυσική θέση σας και αυτά τα στελέχη τους μυς των ποδιών σας, ειδικά επηρεάζει τα γόνατα, γάμπες σας και τα πόδια σας. Αυτό είναι ό, τι έχει ως αποτέλεσμα τις επώδυνες αισθήσεις στα πόδια σας.

Κράμπες των ποδιών είναι επίσης ένα άλλο πρόβλημα ότι η εγκυμοσύνη προκαλεί.

Σχετικά Προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε:
Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθεί με τα ακόλουθα δύο προβλήματα. Αυτά είναι η συχνότερη των προβλημάτων που σχετίζονται με το πόδι που φέρεται να αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

1. ΑΝΩ-ΠΡΗΝΙΣΜΟΣ:
Αυτό, επίσης, που συνήθως αναφέρονται ως πλατυποδία. Σε αυτό το πρόβλημα πόδι, η καμάρα του ποδιού ισιώνει έξω λόγω της υπερβολικής πίεσης που δημιουργείται από την αύξηση του σωματικού βάρους.

Αυτή η πλάτυνση των αποτελεσμάτων πόδι στην δημιουργία περισσότερων πίεση της πελματιαίας περιτονίας, ή τη δέσμη των ινωδών ιστών που συνδέουν το τακούνι προς το μπροστινό τμήμα του πέλματος.

Πάνω-πρηνισμού μπορεί να οδηγήσει σε τέντωμα των μυών της γαστροκνημίας και μπορεί επίσης να πιέσει την πλάτη σας. Είναι περιττό να πούμε ότι ο πόνος στα πόδια στην εγκυμοσύνη προκαλείται από πλατυποδία είναι επίσης πολύ άβολα.

2. ΟΙΔΗΜΑ:
Το πρόβλημα του οιδήματος αναγνωρίζεται από την διόγκωση του ποδιού.

Αυτό το πρόβλημα πόδι συνήθως παρατηρείται στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης. Καθώς η μήτρα αρχίζει να επεκταθεί για να φιλοξενήσει την ανάπτυξη του μωρού, η πίεση στα αιμοφόρα αγγεία που υπάρχουν στην περιοχή της πυέλου ξεκινά αύξουσα.

Αυτή η πίεση προκαλεί τη ροή του αίματος για να επιβραδύνει και το αίμα αρχίζει να συσσωρεύεται στο κάτω μέρος των ποδιών, προκαλώντας τα πόδια σας να πρηστεί.

Η διόγκωση μπορεί επίσης να οφείλεται σε κατακράτηση νερού στο σώμα. Η διογκωμένη περιοχή μπορεί να χαρακτηρίζεται από μωβ κηλίδες.

Το οίδημα μπορεί να περιορίσει την κίνηση σας σε σημαντικό βαθμό.

Είναι πάντα συνιστάται να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια εάν αυτά τα προβλήματα να πάρει από το χέρι και την αγωνία σας σε μεγάλο βαθμό.

Πώς να ανακουφιστείτε από τον πόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:
Αυτά τα προβλήματα είναι κοινά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό. Ωστόσο, αυτά τα προβλήματα που σχετίζονται με τον πόνο ποδιών μπορεί να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις σας.

Για να αποφευχθεί η υπερβολική πρηνισμού, θα πρέπει να πάρετε τη βοήθεια των ορθωτικών. Κατάλληλα σχεδιασμένο, υποστηρίζει τα πόδια σας και την καμάρα των ποδιών σας με έναν τρόπο που τους αποτρέπει από την ισοπέδωση έξω.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλεγεί το σωστό είδος των υποδημάτων.

Η άσκηση και λαμβάνοντας μια σωστή διατροφή είναι κάτι που θα βρείτε ως μεγάλη βοήθεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Το σωστό είδος των ασκήσεων θα βοηθήσει να σας απαλλάξει από θλίψεις σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Για να αποφευχθεί το οίδημα, θα πρέπει να κάνετε μια πρακτική για να κρατήσει τα πόδια σας σηκωμένα κάθε φορά που κάθεστε. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα χαμηλό σκαμνί.

Να φοράτε κάλτσες χωρίς ραφές και τα παπούτσια που δεν περιορίζουν την κυκλοφορία με οποιονδήποτε τρόπο.

Τέλος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε αντιμέτωποι με τον πόνο ποδιών.

Λίγα μέτρα προφύλαξης που θα σας βοηθήσουν να εξαφανίσετε τον πόνο ποδιών και να απολαύσετε χωρίς αναστάτωση την εγκυμοσύνη!

Πηγή: Askwomenoline.org


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!