4 τεράστιες αλλαγές με την έλευση του πρώτου παιδιού!
4 τεράστιες αλλαγές με την έλευση του πρώτου παιδιού!


Κανείς δεν στα λέει από πριν. Για να μην φοβηθείς. Τι, δηλαδή, θα θέλω να γίνω εγώ μάνα και θα φοβηθώ; Τι;

Άσε το άλλο. Που ενώ βλέπεις τι τραβάνε οι φίλοι σου που έγιναν γονείς και μεταλλάχθηκαν, εσύ το βάζεις πείσμα να γίνεις διαφορετική. Να είσαι πιο cool. Να μην χάσεις τίποτα παρά μόνο να κερδίσεις.

Και φυσικά κερδίζεις. Μια άλλη ζωή, αυτή που φέρνει μαζί του το μωρό. Αλλά εννοείται ότι χάνεις κιόλας. Γιατί, πώς να στο πω, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και ο πρώτος χρόνος αυτό το ηθικό δίδαγμα μάς χαρίζει.

Να, λοιπόν, τι αλλάζει στη ζωή σου όταν γίνεσαι μάνα:

1. Δεν κοιμάσαι 
Στην αρχή μπορεί και καθόλου. Μετά μπορεί και δύο ώρες. Όταν γίνουν 5 συνεχόμενες, κάνεις πάρτυ.

2. Δεν κάνεις σεξ
Δεν κοιμάσαι που δεν κοιμάσαι, τουλάχιστον να το εκμεταλλευτείς. Χμ, εάν έχεις ενέργεια/διάθεση/κέφια, ναι φυσικά, μην το συζητάς.

3. Καταλαβαίνεις πόσο σχετικός είναι ο χρόνος
Το φιλοσοφείς το πράγμα. Γιατί πραγματικά τρέχεις και δεν φτάνεις. Γιατί μπορεί να είσαι και εργαζόμενη, ή και νοικοκυρά ή και σύζυγος. Το στοίχημα της ημέρας είναι να βρεθούν αυτά τα 10 λεπτά που θα χωθείς στο ντους και θα αφήσεις το καυτό νερό να τα ξεπλύνει όλα.

4. Τσακώνεσαι για την ανατροφή του παιδιού
Από το τι γάλα πρέπει να πίνει μέχρι τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Υπάρχει μια ευρεία γκάμα θεμάτων για τα οποία μπορείς άνετα να διαφωνήσεις με τον μπαμπά του παιδιού σου. Που αν το κάνεις, ουπς, μόλις έχασες αυτά τα 10 λεπτά στο ντους.

Πηγή: allyou.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!