9+1 tips για να κρύψετε την κοιλιά στην εγκυμοσύνη!
9+1 tips για να κρύψετε την κοιλιά στην εγκυμοσύνη!


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να θέλει να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Είτε επειδή είναι ντροπαλή, είτε επειδή δεν θέλει να ενημερώνει όλο τον κόσμο για την εγκυμοσύνη της, μέχρι να ολοκληρώσει κάποιες εξετάσεις, είτε απλώς επειδή επιθυμεί για ένα διάστημα αυτό να είναι το δικό τους πολύτιμο μυστικό. Εάν ανήκετε σ' αυτή την κατηγορία η Raquel Smith, προσωπική στυλίστας της Beyoncé, μας αποκαλύπτει τις καλύτερες συμβουλές και tips για να καλύψουμε την κοιλίτσα μας στην εγκυμοσύνη! 

1. Υιοθετήστε το layering
Layering είναι η τεχνική σε ένα look να φοράς το ένα ρούχο (συνήθως για πανωφόρια) πάνω από το άλλο και το στιλιστικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο. Για παράδειγμα φορέστε μια άνετη πουκαμίσα και από πάνω ένα φαρδύ και χαλαρό πουλόβερ, χωρίς λάστιχο.

2. Αποφύγετε τα σφιχτά και πολύ εφαρμοστά ρούχα
Προτιμήστε τα ρούχα που είναι εφαρμοστά στο μπούστο και πέφτουν ανάλαφρα κάτω. Είναι ιδανικά, γιατί αγκαλιάζουν με θηλυκότητα την κοιλιά. Φορέματα και μπλούζες σε γραμμή «Α» ή ζακέτες κουμπωμένες έως τη μέση ανήκουν σε αυτή την 

3. Προτιμήστε τις πολύ μακριές μπλούζες 

Και συνδυάστε τις απρόβλεπτα με γκέτες και στενό skinny τζην.

4. Προτιμήστε το total black look  
Είναι γνωστό πώς το μαύρο πάντα αδυνατίζει αλλά και κρύβει...

5. Ένα ανάλαφρο το με χαρούμενα prints και μια pencil φούστα
...Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποσπαστεί η προσοχή από την περιοχή της κοιλιάς.

6. Κρατήστε μια πολύ μεγάλη τσάντα

7. Μακριά κασκόλ, γουνάκια, μακριά φουλάρια αποτελούν έξυπνους τρόπους να κρύψετε την κοιλιά. Επιλέξτε ένα φαρδύ και μεγάλο, τυλίξτε το γύρω από το λαιμό ή τους ώμους και αφήστε τις άκρες του να κρέμονται πάνω από την κοιλιά σας

8. Διαλέξτε φορέματα σε γραμμή Α
Η γραμμή Α ή αμπίρ δεν είναι μόνο πολύ κομψή και θηλυκή αλλά και κατάλληλη για τις περιπτώσεις που θέλετε να καλύψετε την περιοχή της κοιλιάς. 

9. Βάλτε ένα μακρύ σακάκι
Ιδανικό για το γραφείο, ένα oversized σακάκι -που επιπλέον είναι μεγάλη τάση φέτος- φοριέται πάνω από παντελόνια, φούστες και φορέματα και κρατά τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από τον κορμό σας.

10. Φορέστε εντυπωσιακά κοσμήματα
Ο καλύτερος τρόπος για να αποσπάσετε την προσοχή από την κοιλιά στο μπούστο.... 

Πηγή: imommy.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!