Έγκυος στις γιορτές; Τέλεια!
Έγκυος στις γιορτές; Τέλεια!


Το δώρο του Άη Βασίλη ήρθε για σας όταν μάθατε ότι περιμένετε δίδυμα! Και τώρα δεν θέλετε τίποτα άλλο παρά μόνο να έρθει την ώρα που θα τα κλείσετε την αγκαλιά σας.

Η περίοδος των γιορτών είναι κουραστική, κυρίως για εμάς τις γυναίκες που έχουμε να φέρουμε εις πέρας ένα σωρό υποχρεώσεις. Για εσάς που είστε έγκυος όμως η ξεκούραση επιβάλλεται. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κάθεστε κλεισμένη μέσα στο σπίτι!

1.Βγείτε έξω και απολαύστε τη μαγική ατμόσφαιρα της στολισμένης πόλης. Αποφύγετε όμως τα μέρη με συνωστισμό και προτιμήστε τα πιο χαλαρά στέκια.

2.Φάτε ό,τι ποθεί η ψυχή σας, χωρίς να καταπιέζεστε. Εάν όμως έχετε ήδη πάρει αρκετά κιλά στην πορεία της κύησής σας, ίσως κάνετε ένα κράτει σε μερικές λιχουδιές.

3.Αγοράστε τα δώρα σας από e-shops ή σε κάποιο από τα bazaar που γίνονται αυτή την περίοδο, χωρίς να χρειαστεί να τρέχετε από δω και από κει.

4.Εάν σας ρωτήσουν οι αγαπημένοι σας τι δώρο θέλετε, ζητήστε κάτι για τον εαυτό σας και όχι για τα μωρά που είναι καθοδόν. Ένα χαλαρωτικό μασάζ, ένα ζευγάρι όμορφες φόρμες για το σπίτι, μια περιποίηση μανικιούρ-πεντικιούρ είναι ωραίες ιδέες, δεν νομίζετε;

5.Αποφύγετε τα καλέσματα στο σπίτι καθώς είναι σίγουρο ότι θα σας κουράσουν πολύ. Κανονίστε με την παρέα σας να βρεθείτε σε κάποιο άλλο σπίτι κατά προτίμηση και όχι σε ένα μέρος με κάπνα και πολύ κόσμο.

Φροντίστε όσο μπορείτε τον εαυτό σας, χαρείτε τις γιορτές και σκεφτείτε ότι σε έναν χρόνο από τώρα θα κρατάτε στην αγκαλιά σας δύο γλυκά μωράκια με κόκκινα σκουφάκια!

Πηγή:   mytwins.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!