5 τρόποι για να μείνετε δεμένοι μετά τη γέννηση του παιδιού
5 τρόποι για να μείνετε δεμένοι μετά τη γέννηση του παιδιού


Τεράστιες αλλαγές φέρνει στη ζωή ενός ζευγαριού η γέννηση του παιδιού και σε πολλές περιπτώσεις η σχέση σας θα δοκιμαστεί. Στο χέρι σας είναι όμως να μείνετε δεμένοι και αγαπημένοι:

  • Αποδεχθείτε όσο πιο σύντομα γίνεται ότι πλέον η ζωή σας άλλαξε άρδην και σε καμία περίπτωση δε θα είναι τα δεδομένα όπως τα ξέρατε. Αυτό το γεγονός φυσικά και δεν έχει μόνο αρνητικά! 
  • Αποφύγετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά σας, τουλάχιστον μέχρι να χρονίσει το παιδί, καθώς θα είναι απίστευτα δύσκολο να τα βγάλετε πέρα με τόσα διαφορετικά και νέα δεδομένα.
  • Μην μπαίνετε στη διαδικασία σύγκρισης ποιος κάνει περισσότερα για το παιδί, γιατί είναι ανώφελο και θα δημιουργήσει καυγάδες μεταξύ σας. Είσαστε και οι δύο το ίδιο σημαντικοί για εκείνο, άρα εξίσου πολύτιμη η προσφορά σας.
  • Να βρίσκετε πάντα χρόνο για να περνάτε μαζί. Είναι σημαντικό να μη χαθεί η επικοινωνία στο ζευγάρι κάτω από τη σούπερ απαιτητική καθημερινότητα με το μωρό στο σπίτι.
  • Να βοηθάτε ο ένας τον άλλον όπου χρειάζεται. Έτσι και γίνονται όλα όταν πρέπει με το λιγότερο δυνατό τρόπο και ο/η σύντροφος νιώθει ότι είσαστε επί της ουσίας δίπλα του/της.

Πηγή: mother.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!