Το προϊόν που χρειάζεται απαραίτητα μία εργαζόμενη γυναίκα
Το προϊόν που χρειάζεται απαραίτητα μία εργαζόμενη γυναίκα


Δοκιμάστε τα tips που ακολουθούν και πείτε μας αν παρατηρήσατε κάποια διαφορά.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από εμάς φεύγουμε από το σπίτι πρωί και κάποιες φορές είναι άγνωστο τι ώρα θα γυρίσουμε. Όσο και αν έχουμε περιποιηθεί τον εαυτό μας το πρωί, φτάνει κάποια στιγμή που θέλουμε να ανανεωθούμε. Θέλουμε να φρεσκάρουμε το πρόσωπό μας, ίσως να προσθέσουμε λίγο ακόμα makeup, να αποκτήσουμε φρέσκια, υγιή όψη.

Το προϊόν που μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε όλα αυτά είναι το serum προσώπου, γνωστό και ως ορός. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να την εφαρμόσουμε με ταμποναριστές κινήσεις σε όλο μας το πρόσωπο. Ακόμα και είμαστε βαμμένες, πατάμε με απαλές κινήσεις και φρεσκάρουμε το μακιγιάζ μας. Αφήνουμε τη νυγρασία να απορροφηθεί από τους πόρους και στη συνέχεια αν χρειάζεται ανανεώνουμε το μακιγιάζ.

Ακόμα και πριν από ένα meeting, όπου θέλουμε να δείχνουμε φρέσκες, ανανεωμένες, μπορούμε απλά να εφαρμόσουμε ελάχιστο serum σε όλο το πρόσωπο και να μπούμε στο ραντεβού, ανανεωμένες, όπως όταν ξυπνήσαμε το πρωί.

Ο ορός είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμε πριν την κρέμα, ωστόσο λόγω της λεπτόρευστης υφής του έχει τη δυνατότητα να διεισδύει πιο γρήγορα από κάθε άλλο προϊόν στο δέρμα. Γι αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε το και στην καθημερινότητά σας. Δοκιμάστε ακόμα και να το ανακατέψετε με το foundation σας. Είναι μία συνήθεια που κάνω καθημερινά, μία δόση makeup την ανακατεύω με μία από τον ορό. Αναμειγνύω τα δύο προϊόντα και δημιουργώ μία λαμπερή, φυσική βάση!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!