7+1 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται Απρίλιο!
7+1 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται Απρίλιο!


Απρίλιος ο μήνας που ανθίζει η φύση, τα λουλούδια ευωδιάζουν την ατμόσφαιρα και όλα μοιάζουν πιο όμορφα. Είναι όμως και ο μήνας των Παθών και της Ανάστασης. Το όνομά του προέρχεται από το λατινικό aperio που σημαίνει ανοίγω. Με βάση τις έρευνες τον Απρίλιο γεννιούνται περισσότερα αγόρια απ’ ότι κορίτσια.

Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά που εμφανίζουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο;
1. Τα παιδιά είναι πιο έξυπνα σε σχέση με τους συνομηλίκους τους

Ακόμη είναι θαρραλέοι, εργατικοί και επίμονοι όσον αφορά την επίτευξη των στόχων τους. Είναι ανεξάρτητοι, δημιουργικοί και δεν υποχωρούν εύκολα. Είναι άνθρωποι ευαίσθητοι που ακολουθούν την καρδιά, αλλά παίρνουν και το μυαλό τους μαζί!

2. Το αγαπημένο τους λουλούδι είναι η πασχαλιά

Ανθίζει μία φορά το χρόνο για 20-30 μέρες και θυμίζει στους ανθρώπους ότι πλησιάζει το Πάσχα. Ονομάζεται αλλιώς και Απρίλης. Θεωρείται ο προάγγελος της Άνοιξης και συμβολίζει την υπομονή, αφού περιμένει καρτερικά να ανθίσει μία φορά το έτος. Τα άνθη της είναι είτε μοβ είτε λευκά. Τα μοβ συμβολίζουν το συναίσθημα της αγάπης και τα λευκά την αθωότητα. Συχνά με τα λευκά άνθη στολίζουν τον Επιτάφιο και την εκκλησία τη Μεγάλη Παρασκευή.

3. Πολύτιμος λίθος τους είναι το σμαράγδι

Το βαθυπράσινο χρώμα του συμβολίζει την ελπίδα και την αισιοδοξία. Φέρνει τύχη και ευημερία όπως λένε και είναι ένας από τους ακριβότερους πολύτιμους λίθους. Χρησιμοποιείται αρκετά στην κοσμηματοποιία.

4. Το χρώμα τους είναι το πράσινο
Το πράσινο συμβολίζει την αναγέννηση της φύσης, τα φύλλα των δέντρων και τα λουλούδια που ανθίζουν. Η ελπίδα, η ανάπτυξη, η καλή τύχη είναι ακόμη κάποιοι από τους συμβολισμούς του πράσινου χρώματος.

5. Το ζώδιό τους είναι είτε Κριός είτε Ταύρος
Ως Κριός είναι πολύ ανυπόμονος και επίμονος, με μία ισχυρή προσωπικότητα. Ως παιδί είναι δύσκολα στο μεγάλωμά τους, διότι επιμένουν στο να γίνεται πάντα το δικό τους. Ως έφηβοι, είναι αρκετά δημοφιλής, τους αρέσουν οι έξοδοι με φίλους και δυσκολεύονται να υποταχθούν σε κάθε είδους κανόνες. Αυτό μπορεί συχνά να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις με το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά ξέρουν να ζητούν συγνώμη όταν κάνουν κάποιο λάθος. Ως Ταύρος, το παιδί του Απρίλη, είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος και δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα στο μεγάλωμά του. Όσο είναι μικρά, δημιουργούν εύκολα φιλίες, είναι ήρεμοι και αποφεύγουν τις συγκρούσεις.

6. Δίνουν μεγάλη σημασία στον επαγγελματικό τομέα
Δουλεύουν με αφοσίωση και πάθος, ενώ σπάνια κάνουν μία δουλειά που δεν τους αρέσει. Μία έρευνα του University of British Columbia έδειξε ότι όσοι γεννιούνται αυτό το μήνα είναι πιο πιθανό να αναλάβουν ηγετικές θέσεις ως ενήλικες. Μερικοί από τους διάσημους που γεννήθηκαν τον Απρίλιο είναι ο William Shakespeare, η Emma Watson, ο Leonardo da Vinci, η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Thomas Jefferson,  η Gigi Hadid, η Uma Thurman, ο Robert Downey Jr, o Charlie Chaplin κ.α.

7. Αγαπούν τα ταξίδια, τη μουσική, το διάβασμα και τις ταινίες

Τα παιδιά του Απριλίου είναι γεμάτα πάθος, είναι ανοιχτόμυαλοι, αποφασιστικοί  και δεν δέχονται εύκολα την κριτική των άλλων. Χαρακτηριστικό τους είναι η κοινωνικότητά τους, το πείσμα τους, η περιπετειώδης φύση τους και η ειλικρίνειά τους. Είναι η χειρότεροι εχθροί, αν τους κάνεις κάτι κακό.

8. Είναι πιθανό να εμφανίσουν διατροφικά προβλήματα.
Μπορεί στη ζωή τους να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο πεπτικό σύστημα, στους πνεύμονες και στο θυροειδή.

Πηγή:  all4mama.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!