4 τρόποι για την προστασία των ρούχων και των φαγητών του μωρού
4 τρόποι για την προστασία των ρούχων και των φαγητών του μωρού


Η φροντίδα των ρούχων και των προσωπικών ειδών του μωρού απασχολεί πολλές μαμάδες. Τι μπορούμε να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα;

Ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους γονείς είναι η φροντίδα που χρειάζονται τα ρουχαλάκια και τα προσωπικά είδη του μωρού.

Όταν για παράδειγμα ετοιμάζουμε την γκαρνταρόμπα του μωρού μας, δημιουργούνται συνεχώς νέες ερωτήσεις. Ποιο είναι τα καλύτερο ύφασμα; Χρειάζεται τα ρούχα να είναι 100% βαμβακερά όλες τις εποχές; Τι μέγεθος να πάρω; Πώς να τα καθαρίσω καλύτερα; Πώς να τα φροντίσω;

Με αφορμή τις ερωτήσεις αυτές, συγκεντρώσαμε τρία trips που θα λύσουν τις απορίες σας και θα κάνουν τη διαδικασία άνετη και εύκολη για εσάς και το μωράκι σας!

1. Διαλέγουμε μεγαλύτερο μέγεθος στα ρούχα

Το μωρά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και σύντομα τα ρούχα που αγοράσατε δεν θα τους κάνουν. Γι’ αυτό, είναι καλύτερο να αγοράζετε λίγο μεγαλύτερα ρουχαλάκια ώστε να τα χαίρεστε για περισσότερο διάστημα, ακόμα και αν στην αρχή είναι πιο φαρδιά. Τα στενά ρούχα μπορεί να κάνουν το μωράκι σας να νιώθει άβολα.

2. Διαλέγουμε ρούχα με αφαιρούμενες ετικέτες

Οι ετικέτες στο πίσω μέρος του λαιμού μπορεί να γίνουν πολύ ενοχλητικές για το μωρό σας, καθώς συχνά προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα, κοκκίνισμα ή και φαγούρα. Είναι λοιπόν καλύτερα να προτιμάτε ρούχα με ετικέτες σε ξεχωριστά καρτελάκια ώστε να μπορείτε να τις αφαιρέσετε.

3. Επιλέξτε απορρυπαντικό για βρέφη

Για το πολύ ευαίσθητο δέρμα των μωρών, φροντίζουμε ώστε να πλένουμε τα ρουχαλάκια τους με το κατάλληλο απορρυπαντικό. Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα, αλλά και για τα ρούχα ολόκληρης της οικογένειας, καθώς περιέχει 100% φυτικό πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Καθαρίζει αποτελεσματικά απομακρύνοντας όλους τους δύσκολους λεκέδες. Είναι υποαλλεργικό, απαλό και ιδανικό για τη φροντίδα του μωρού σας και των ρούχων του. Όπως λέει και το σλόγκαν του «Καθαρίζει σαν Εύρηκα, περιποιείται σαν χάδι».

4. Baby Υγρό Πιάτων

Εκτός από τα ρούχα, μεγάλη προσοχή θέλουν και τα είδη φαγητού του μωρού σας. Το έντερο του νεογέννητου, το βασικό όργανο προστασίας ενάντια στα μικρόβια, είναι ανώριμο κατά τους πρώτους 12 μήνες. Επομένως, μέχρι να αποκτήσει το μωρό τη δική του μικροβιακή προστασία, είναι εξαιρετικά ευαίσθητο σε παθογόνα μικρόβια που μπορεί να προκαλέσουν ιώσεις, όπως πχ γαστρεντερίτιδα.

Γι’ αυτό το λόγο, όποια σκεύη έρχονται σε επαφή με το μωρό ή σχετίζονται με την προετοιμασία φαγητού του μωρού, θα πρέπει να είναι πλυμένα και προσεκτικά αποστειρωμένα. Το υγρό πιάτων Εύρηκα Baby είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα σκεύη του μωρού σας. Καθαρίζει αποτελεσματικά χάρη στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι.

Πηγή: babyspace.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!