Είστε βέβαιοι ότι παίρνουν τις βιταμίνες που χρειάζονται;
Είστε βέβαιοι ότι παίρνουν τις βιταμίνες που χρειάζονται;


Μέσα του καλοκαιριού και η ζέστη όλο και χτυπάει κόκκινο, αυτό μαζί με το κλείσιμο των σχολείων μας έχει αποσυντονίσει σε όλους τους τομείς , όλη μας την καθημερινότητα κυρίως τις σταθερές διατροφικές συνήθειες που έχουμε ως οικογένεια.

Η καλή διατροφή αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία το βασικό πυλώνα της υγείας και ανάπτυξης των παιδιών, γι’ αυτό άλλωστε η σωστή διατροφή των διδύμων μου είναι κάτι που με απασχολεί από την πρώτη κιόλας μέρα πού ήρθαν στον κόσμο.

Η άσκηση από την άλλη και η αθλητική στάση ζωής δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση στη ζωή των παιδιών μας αλλά καθημερινό τρόπο ζωής. Έρευνες έχουν αποδείξει πως τα παιδιά που αθλούνται από ηλικίες των 4 ετών και πάνω έχουν κατά 90% λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν μορφές νοσημάτων και σπάνιων παθήσεων καθώς επίσης ο αθλητισμός αποτελεί από μόνος του ασπίδα ενάντια σε διάφορων ειδών καταχρήσεων.

Πόσοι από εμάς ακολουθούμε όμως σταθερά προγράμματα διατροφής; Πόσοι από εμάς έχουμε συμβουλευτεί ειδικούς για τον καλύτερο τρόπο να μαγειρεύουμε στο σπίτι υγιεινά σε τακτική βάση; Ακόμα κι αν μαγειρεύουμε σε καθημερινή βάση πόσο φρέσκα και υγιεινά είναι στην τελική τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε ως πρώτες ύλες στο μαγείρεμα; 

Είναι το «σωστό» φαγητό από μόνο του αρκετό ιδιαίτερα για τα παιδιά που αθλούνται ή για αυτά που δεν έχουν την καλύτερη σχέση με όλα τα φαγητά; Μήπως χρειαζόμαστε και κάτι ακόμα;

Καλή διατροφή και άσκηση σε συνδυασμό με κάποια βασικά συμπληρώματα διατροφής (πάντοτε βεβαίως με την συμβουλή του ιατρού μας) αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό ανάπτυξης και προστασίας των παιδιών μας.

Η δική μου αναζήτηση λοιπόν των καθημερινών συνηθειών μας για να πάρουν τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, με έκανε να ανακαλύψω πρόσφατα τις βιταμίνες Kids Multivitamins plus Omega 3 της Holland&Barrett .

Το μαγικό με τις Kids Multivitamins plus Omega 3 της Holland&Barrett, ή αλλιώς τα μικρά αρκουδάκια μας, όπως τα λέμε εμείς, είναι το γεγονός ότι είναι μασώμενες με καταπληκτική γεύση (τις έχω δοκιμάσει προσωπικά!) και μάλιστα μοιάζουν με τα γνωστά ζελεδάκια που ξετρελαίνουν τα παιδιά.

Δεν χρειάστηκε καν να προσπαθήσω να τις πείσω αυτή την φορά για να τις δοκιμάσουν όπως συμβαίνει συνήθως, αντιθέτως ο καυγάς είναι ότι μπορούμε να φάμε μόνο ένα καθημερινώς.

Εμείς επιλέξαμε αυτές με τα Omega3, εσείς βάση των δικών τους αναγκών μπορείτε να επιλέξετε ποια από τις πιο κάτω βιταμίνες σας ταιριάζει.

 

Holland and Barrett Healthy Kids Multivitamins plus Omega 3 – 30 softies 

Μασώμενη παιδική πολυβιταμίνη με γεύση πορτοκάλι. Περιέχει βιταμίνη D, A, E & C! Επίσης, ωμέγα 3 λιπαρά. Βοηθά στην φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και στην καλή όραση. Επίσης, στην διατήρηση γερών δοντιών. – Δίνει ενέργεια.

 

Holland and Barrett Healthy Kids Multivitamins - 30 Softies  

Πολυβιταμίνες με γεύση φράουλα! Περιέχουν βιταμίνη Α, Β, C, D & E.

 

 

Holland and Barrett Healthy Kids Vitamin D3 - 30 Chewy Softies 

Μασώμενη Βιταμίνη Δ με ασβέστιο σε γεύση φράουλα-βανίλια. Η βιταμίνη Δ βοηθά στην ανάπτυξη των οστών των παιδιών. Επίσης σε συνδυασμό με το ασβέστιο λειτουργεί ως συμπλήρωμα διατροφής.  

Holland and Barrett Healthy Kids Vitamin C – 30 Softies 

Μασώμενη παιδική βιταμίνη C με γεύση βατόμουρο για υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.  

 

Ο κάθε γονιός έχει τη δική του ευθύνη να δώσει στο παιδί του ότι καλύτερο για να το βοηθήσει. Έτσι κι εγώ επιλέγω με σιγουριά και υπευθυνότητα τα προϊόντα που θα δώσω στα παιδιά μου, προσέχοντας πάντοτε να είναι πιστοποιημένα και από τους αρμόδιους φορείς.

 

Σημαντικό: Όλες οι πιο πάνω βιταμίνες είναι για παιδιά απο 3 χρονών και άνω! 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!