Έχεις αναρτήσει στα media φωτογραφία με τα παιδιά σου;
Έχεις αναρτήσει στα media φωτογραφία με τα παιδιά σου;


Για σένα που είσαι μανούλα και γιορτάζεις σήμερα Χρόνια σου Πολλά. Πολύ πιθανόν να ήσουνα μία από όλες που έχουν αναρτήσει από το πρωί στα media την ωραιότερη φωτογραφία τους με τα παιδιά τους και πολύ καλά έκανες.. σου αξίζει να γιορτάσεις σήμερα το μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο ρόλο της ζωής σου, αυτόν της μητρότητας!!

Το γνωρίζω ότι έχεις αφιερώσει όλη σου τη ζωή και την αγάπη ώστε να μεγαλώσεις το παιδί σου. Έχεις ξενυχτίσει αμέτρητα βράδια γι’ αυτό όταν ήτανε άρρωστο, έχεις κλάψει αμέτρητες φορές για την αποτυχία του και άλλες τόσες πανηγύρισες με την επιτυχία του, ένιωσες την αγωνία για το μέλλον του από την στιγμή της σύλληψης μέχρι και τώρα, είδες να ξεπερνάς πολλές φορές τα όρια σου μόνο και μόνο για το καλό του…

Σε εσένα λοιπόν μανούλα που έχεις τόση πολλή αγάπη μέσα σου και που ο Θεός σε ευλόγησε στέλνοντας σου το μεγαλύτερο θαύμα, αυτό της μητρότητας από σήμερα βάλε στόχο να μην κρίνεις καμία άλλη γυναίκα για το πόσο καλή ή κακιά μανούλα είναι με το παιδί της, αν είναι δικό της ή υιοθετημένο ( μάνα εξάλλου δεν είναι η γυναίκα που σε γεννά), μην κρίνεις αν αναγκάστηκε να χωρίσει και να το μεγαλώσει μόνη της, ούτε κι αυτήν που δεν κατάφερε ποτέ να του κάνει ένα αδελφάκι.

Ακόμη χειρότερα εσύ μανούλα που απέδειξες πόση πολλή αγάπη έχεις μέσα σου, σταμάτα να κρίνεις όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που δεν έγιναν μάνες είτε γιατί δεν μπόρεσαν , είτε γιατί δεν πρόλαβαν, είτε γιατί φοβήθηκαν είτε γιατί απλά δεν έτυχε..

 

Χρόνια μας πολλά,

Σ         


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!